Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP a devenit Jolly jocker-ul politicii românești. Partidul lui Petrov face jocurile și cu PNL și cu PSD

Google Plus
jolly jocker

La începutul acestei luni STIRIPESURSE.RO atrăgea atenția că Partidul Mișcarea Populară (PMP) trebuie urmărit cu atenție. Când mai toți susțineau că e aproape dispărut, oamenii lui Băsescu și Tomac au reușit să obțină scoruri bune și la europarlamentare și la prezidențiale. De menționat că în Capitală au obținut în ambele cazuri peste 10% din voturile valabil exprimate ceea ce l-a transformat într-un veritabil jolly jocker al jocurilor politice centrale și la nivel de Capitală.

Vezi și: ULTIMELE MOMENTE din viața lui Bobe Bryant: Elicopterul s-a rotit 15 minute, înainte de a se prăbuși (FOTO)

Nici nu au stat mult pe gânduri. PMP se află acum la nivel central la putere alături de PNL cu beneficii însemnate - prefecți, șefi de deconcentrate, șefi de agenții naționale, de regii și societăți naționale și mai mulți secretari de stat. La nivel de Capitală oamenii lui Petrov (numele conspirativ dat de fosta Securitate lui Traian Băsescu și există deja o decizie de instanță) au făcut alianță cu PSD-ul în Consiliul General al Muncipiului București.

În acest moment Majoritatea de 28 de consilieri în CGMB este formată din PSD (23 de consilieri + 1 UNPR) + 4 PMP. PMP-ul a luat locul celor de la ALDE care a intrat în conflict frontal cu primarul general Gabriela Firea și surse politice susțin că oamenii lui Tăriceanu au fost zburați din mai toate pozițiile dobândite. Ceilalți... 4 consilieri ALDE, 8 consilieri PNL și 15 USR formează Opoziția în cadrul CGMB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.