Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP acuză acțiuni de intimidare asupra candidaților săi: 'Până la ameninţări de familie nu e decât un pas'

Facebook
PMP

Liderul judeţean al PMP Suceava, Marian Andronache, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că obiectivul partidului la alegerile locale din judeţ este obţinerea unui scor de peste 10%, cu cinci primari, 15 viceprimari, trei consilieri judeţeni şi două sute de consilieri locali.

În opinia lui Andronache, viceprimar al Sucevei în prezent şi vicepreşedinte al partidului la nivel naţional, acest obiectiv este realizabil, în condiţiile în care va propune oameni puternici, bine pregătiţi şi apreciaţi în comunităţile lor.

El crede că PMP Suceava va obţine peste 20.000 de voturi la nivelul judeţului, cu aproximativ 2.000 mai multe decât la precedentele scrutine electorale.

PMP Suceava are în prezent un primar la Pojorâta, cinci viceprimari, 71 de consilieri locali şi niciun consilier judeţean.

Andronache a spus că, deocamdată, PMP Suceava şi-a desemnat candidaţii la funcţia de primar în 80 dintre cele 114 localităţi.

Pe de altă parte, el a susţinut că, în mai multe localităţi din mediul rural, candidaţi ai PMP pentru funcţia de primar sunt supuşi unor acţiuni de intimidare din partea primarilor în funcţii, dar a evitat să dea exemple.

"Când simt că un candidat de-al nostru are potenţial, trec la metode de intimidare (...) A trecut perioada în care se făceau astfel de lucruri, dar văd că sunt unii care se comportă în continuare ca nişte baronaşi locali. Unii au două, trei, patru mandate. Cred că le ajunge. Cred că e momentul să vină alţii cu viziune. De la intimidări până la ameninţări de familie nu e decât un pas. Sper să nu se ajungă aici", a spus Andronache.

El a solicitat public liderilor judeţeni ai partidelor politice, în special acelora de la PNL şi PSD, "să-şi liniştească candidaţii".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.