Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP Constanța, scrisoare deschisă către Ciucă: Ce miros are pătrunjelul din mâna dlui Rareș Bogdan? Miroase a 30.000 de euro?

Facebook
PMP

PMP Constanța i-a adresat liderului PNL, Nicolae Ciucă, o scrisoare deschisă prin care îi reproșează mai multe lucruri.

„După ce întâiul turist al țării a epuizat toate destinațiile turistice de pe glob, de la Laponia lui Moș Crăciun până în Polul Sud, de la Estul globului și până în Vestul lui, fără a staționa prin România și fară a se apleca vreun minut din mandatul lui asupra milioanelor de oameni care, din păcate, l-au legitimat prin vot pentru a le fi lor președinte, nu pentru a strânge inspirație ca să devină competitorul lui Jules Verne, dumneavoastră, în calitate de candidat la prezidențiale, încercați să pozați în românul comod, care nu pleacă de acasă.

Probabil sperați că dacă ziceți că nu ați petrecut concedii în străinătate strângeți din capitalul de imagine pe care turistul vi l-a distrus cu fiecare chek-in pe care și l-a făcut”, se arată în scrisoarea PMP.

Autorii mesajului susțin că ceea ce face Nicolae Ciucă nu este decât o încercare de a acoperi oglinda realității.

„Cea care arată în mod clar că ați lăsat un deceniu țara fără președinte, legitimând toate ieșirile din decor ale domnului Iohannis, necontand abandonul oferit românilor. Iar acum sperați că dacă vă duceți de sărbători în Bucovina și vă pozați cum mâncați șoric sau beți o țuică însuflețiți turismul românesc și ne faceți să uităm excursiile prelungite ale lui Klaus Werner Iohannis.

Domnule Ciucă, domnul Iohannis a plecat în safari în Kenya să caute leul african pentru că pe cel românesc l-ați distrus, l-ați nimicit încât nu-l mai găsiți? Sau ați uitat de când cu rotativa că nu mai e comunism în România și l-ați trimis să aducă banane de Crăciun?

De Paște poate vreți să îl trimiteți prin România să caute iepurașul, dar fară să paralizați toată circulația până iese coloana din București, cum se întâmplă în weekendurile când merge la soție. Sigur ar fi surprins să afle că pe hartă există și România, cu capitala la București, cu munți, dealuri, podișuri, câmpii, râuri, deltă și mare.

Ați obișnuit românii cu dubla măsură și cu struțo-cămile: ba desfințați pensiile speciale în 30 de zile, ba le majorați. O lună întreagă de campanie urlați că vreți să scoateți PE-SE-DEUL de la guvernare, apoi după alegeri faceți rotativă cu ei.

Încetați să mai mizați pe faptul că românii uită repede. Ați fi muți (și) de uimire dacă ați afla că gradul de nesiguranță pe care l-ați pus în ziua de mâine a românilor este direct proporțional cu plecările pe tot globul pământesc ale domnului Iohannis, cu petrecerile prin Bucovina ale domnului Ciucă! Românii vor pâine, că de circ deja s-au săturat!

P.S. ce miros are pătrunjelul din mâna dlui Rareș Bogdan? Miroase a 30.000 de euro? La fel ca o excursie a domnului Iohannis? Că la noi pătrunjelul miroase a muncă făcută de bătrâni în grădină, a pământ și a sărăcie! Dar cu pensiile speciale sigur nu veți cunoaște mirosul brazdei!”, susțin autorii scrisorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.