Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP loveşte în PNL: Ce i-a făcut partidul lui Băsescu primarului din Timişoara

robu

PMP Timiş a depus în instanţă, miercuri, zece contestaţii contravenţionale împotriva primarului Nicolae Robu, după ce o firmă de publicitate care a afişat în tot atâtea staţii de tramvai din Timişoara afişe care-l reprezintă pe candidatul PMP la Primăria Timişoarei, Marius Dugulescu, a fost amendată de Poliţia Locală.

Întrucât municipalitatea a interzis amplasarea de corturi sau de căsuţe în locuri publice, pentru adunarea de semnături pentru candidaţii în alegerile din iunie, Dugulescu a angajat o firmă de publicitate care i-a realizat afişe cu portretul său, pe care le-a amplasat în zece staţii de tramvai. "Am realizat un afiş, fără a încălca în niciun fel legea electorală. (...) Au apărut vineri aceste panouri (afişe, n.r.), după care Poliţia Locală s-a autosesizat şi a început investigaţiile, luni a fost chemată firma de publicitate care a pus aceste panouri şi a fost amendată cu câte 5.000 de lei pentru fiecare panou. De asemenea, PMP Timiş a primit avertisment şi s-a dispus neutralizarea lor imediată. Azi am înaintat în instanţă o plângere contravenţională împotriva primarului Nicolae Robu", a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, Marius Dugulescu.

Acesta a menţionat că în 2012, când Nicolae Robu era candidat la Primărie din partea USL, au fost amplasate sute de corturi şi de căsuţe în care se adunau semnături pentru el, în municipiu. "În Timişoara anului 2016 sunt interzise toate corturile. (...). Dacă nu sunt lăsaţi simpatizanţii să vină spre noi, trebuie să mergem noi spre ei. Când Nicolae Robu a candidat în 2012, avea sute de corturi şi de căsuţe din lemn. Este pentru prima dată când aceste corturi sunt interzise", a mai spus Dugulescu, spune Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.