Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP şi-a lansat candidaţii la primăriile din judeţul Constanţa. Ioana Constantin: 'Aşa arată învingătorii'

pmp constanta

PMP şi-a lansat vineri candidaţii pentru primăriile din judeţul Constanţa, anunţă pe Facebook Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP, coordonarea campaniei partidului pentru alegerile locale.

"Așa arată învingătorii! Acesta e spiritul PMP Constanța, printre cele mai puternice filiale ale Partidului Mișcarea Populară.

Am lansat azi 45 de candidați la Constanța. Ne batem pentru prima șansă, vom câștiga primăriile din Murfatlar cu Ion Vlădoi, Medgidia cu Agi - Murat Iasemin, Eforie cu Ionuț Anghel, Poarta Albă cu Ailincăi Viorel, Costinești cu Jean Dumitru, Năvodari cu Costel Dumitrașcu, Ciocârlia cu Grigoriu Marian, Mangalia cu Crăciun Mihai, Agigea cu Medgid Melec, Deleni cu Valentin Cabun, Cumpăna cu Virgil Cristian Senopol. Și în multe alte localități din județ.

Colegul meu, Claudiu Palaz, va anunța curând candidatura sa. Claudiu este unul dintre puținii oameni din administrație care nu doar poate oricând candida la primărie sau consiliu județean, ci știe exact cum să administreze un județ și o primărie.

Îl felicit pe Claudiu Claudiu-Iorga Palaz, președintele PMP Constanța, și felicit echipa pe care o coordonează pentru buna organizare. Sunt convinsă că vom avea un rezultat bun aici", scrie Ioana Constantin pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.