Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP strânge semnături pentru demiterea unui baron local PSD. Replica acestuia

pmp

Partidul Mişcarea Populară a lansat o campanie de strângere de semnături pentru demiterea unui preşedinte de consiliu judeţean. Se întâmplă în Timiş, unde PMP vrea să-l înlăture din funcţie pe social-democratul Titu Bojin, anchetat de DNA pentru fapte de corupţie.

Sub deviza "Apel la decenţă", PMP Timiş solicită demisia preşedintelui Consiliului Judeţean Timiș, Titu Bojin, ca urmare a „suspiciunilor de corupție ce planează asupra sa, după învinuirile aduse de Direcția Natională Anticorupție; amânarea proiectului centurii de sud a orașului Timișoara; subfinanțarea județului Timiș; lipsa proiectelor, scăderea investițiilor”.

„Facem pe această cale un apel la decență! Este inadmisibil ca județul Timiș sa fie reprezentat în continuare de către domnul Titu Bojin în calitate de președinte al Consiliului Județean în contextul în care asupra preşedintelui CJT planează suspiciuni de comitere a unor infracțiuni asimilate corupției!”, transmit reprezentanţii PMP.

La rândul său, președintele CJ Timiș spune că PMP ar trebui mai întâi să facă curățenie în propriul partid. „Doamna preşedinte Iliescu cred că ar fi bine să-şi facă curăţenie în PMP, tot ce presupune curăţenia mărului care stă deasupra PMP, şi în condiţiile astea să vorbească de alte lucruri care ar putea fi în neregulă la alte fructe”, a declarat Titu Bojin, pentru tion.ro.

Vezi şi: Detalii DNA din Dosarul șefului CJ Timiș

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.