Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP transferă un deputat de la PNL. Schimbări majore pe liste

pmp

După scandalul de luni seara, când doi lideri importanți ai PMP (proveniți din UNPR) s-au retras de pe listele pentru parlamentare, oamenii lui Traian Băsescu au găsit rapid soluțiile de rezervă: un deputat PNL și un profesor universitar.

Deputatul PMP Ion Răduceanu, fost vicepreședinte național al UNPR, a anunțat luni seara că se retrage de pe liste și din politică, acuzând lipsa parității între vechiul PMP și fostul UNPR pe listele noului PMP. Răducanu era pe primul loc pe lista PMP Timiș la Camera Deputaților. Împreună cu acesta s-a retras și Titu Bojin, fostul președinte al CJ Timiș (când era în PSD), care ocupa primul loc pe lista PMP Timiș la Senat.

Vezi și: SCANDAL tranșat în PMP: Doi grei se retrag de pe liste și lansează acuzații dure

Roxana Iliescu, președintele PMP Timiș, a anunțat noii candidați ai filialei, într-o declarație pentru stiripesurse.ro. Nu lisesc surprizele, în frunte cu deputatul PNL Cornel Sămărtinean, fost copreședinte PNL Timișoara. Acesta era abia pe locul 7 pe lista PNL Timiș, din cauza faptului că este cercetat de DNA.

„Începând de astăzi, am revenit în fruntea organizației PMP Timiș. În ceea ce privește lista de candidați, pentru Camera Deputaților, primul pe listă este Cornel Sămărtinean. El a fost validat pe locul 7 la PNL și era copreședintele PNL Timișoara. Pe locul 2 este Marius Dugulescu. Îl considerăm eligibil. Ne dorim doi deputați și un senator pe Timiș. La Senat am avem doi oameni care nu au mai fost implicați niciodată în politică. Pe primul loc este domnul profesor universitar Radu Șumălan și doamna Nelica Danciu, care vine din mediul privat, are o fabrică”, a declarat Roxana Iliescu.

Lidera PMP Timiș candidează și ea, însă nu pe un loc eligibil. „Eu sunt pe locul 3 la deputați, dar am făcut o promisiune președintelui Băsescu și timișenilor, anume că voi rămâne patru ani în administrația din județ dacă voi fi investită în funcția de vicepreședinte al consiliului județean. Eu am dorit să respect această promisiune. Oricum voi fi alături de ei în campanie”, a mai precizat Roxana Iliescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.