Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP vrea să le taie pensiile speciale şefilor Jandarmeriei: Să nu ne răsplătim torţionarii

arhiva personala
Catalin Cristache PMP

Vicepreşedintele PMP Cătălin Cristache a lansat un atac dur la adresa şefilor Jandarmeriei române, pe care îi acuză că au transformat instituţia într-un mijloc de represiune asupra propriului popor. Deputatul susţine că şefii Jandarmeriei ar trebui să aibă pensiile tăiate, pentru că s-au transformat în torţionari.

ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE O celebră prezentatoare a postat poze cu ea, după ce a fost 'GAZATĂ' în Piața Universității: 'M-am jenat, până acum, să le fac publice'

Susţin eliminarea tuturor pensiilor speciale, inclusiv ale tartorilor din Jandarmerie. Ca deputat în Parlamentul României, mă număr printre iniţiatorii proiectului de lege prin care se anulează pensiile speciale şi care, dacă va fi adoptat, îi va coborî cu picioarele pe pământ pe aceşti tablagii care şi-au agresat propriul popor, respectând ordinele comuniştilor de ieri şi de azi", a scris pe pagina personală de Facebook deputatul de Galaţi.

Deputatul PMP susţine că Sebastian Cucoş, până ieri şef interimar al Jandarmeriei, sau Cătălin Paraschiv, coordonatorul acţiunilor din Piaţa Victoriei, ar urma să primească pensii de peste 15.000 de lei dacă legea rămâne în vigoare în forma actuală. „Mă arăt şocat de lejeritatea cu care liderii jandarmilor îşi afirmă în aceste zile caracterul odios, în frunte cu deja celebrul „om în alb”, Cătălin Paraschiv, şeful Brigăzii Speciale a Jandarmeriei. Unul precum ăsta sau Sebastian Cucoş, pe care mulţi votanţi PSD păcăliţi de Propagandă îi văd eroi, vor ieşi mâine, poimâine, la pensie cu 15.000 de lei în mână (minimum). Asta în timp ce votanţii lor dacă încasează 1.000 de lei să fie fericiţi. Uite aşa România, sub dominaţie PSD, îşi răsplăteşte inconştient torţionarii”, susţine Cătălin Cristache.

SURSE - Întâlnire decisivă între Dragnea și Andronescu: se pregătește EXCLUDEREA din partid. Telefoanele s-au ÎNROȘIT

Liderul PMP mai afirmă că, dacă s-ar elimina pensiile speciale din tot aparatul de stat, s-ar respecta principiul contributivităţii şi resursele financiare ar fi redistribuite tot către protecţie socială, pensia medie s-ar putea dubla. „PMP consideră că pensiile speciale reprezintă un furt, în principal din buzunarele pensionarilor cinstiţi. Dacă pensiile speciale s-ar anula şi fondurile ar fi redistribuite, pensia medie din România aproape că s-ar dubla”, a concluzionat deputatul Cătălin Cristache.

Reamintim faptul că PMP a iniţiat în iunie un proiect legislativ pentru eliminarea tuturor pensiilor speciale, pe care le consideră „furt din banul public”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.