Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL, acuzații GRAVE la adresa Guvernului: 'Tripleta Dragnea - Vâlcov - Teodorovici pune la cale un alt jaf de proporții'

Inquam Photos / Octav Ganea
Guvern

Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL, susține că una dintre măsurile anunțate de Eugen Teodorovici ar putea genera o nouă creștere a ratelor bancare.

"După ce au jefuit bugetele administrațiilor locale perfomante, adică în principal ale administrațiilor liberale, prin reducerea sumelor alocate din impozitul din venit, tripleta Dragnea - Vâlcov - Teodorovici pun la cale un alt jaf de proporții prin crearea unui fond de investiții locale pentru primarii PSD - ALDE.

Atentie mare!! Cu ce bani? Ministrul Finanțelor, Teodorovici spune fără nicio o ezitare că pentru acest fond sunt bani în buffer-ul de la Trezorerie, adică în rezerva de siguranță a României, de cca. 40 miliarde, lei și euro, zice același Teodorovici.

Citeste si Augustin Lazăr consideră că 'operaţionalizarea Parchetului European este o prioritate a momentului': 'Statele membre trebuie să parcurgă încă o etapă dificilă'

Este o afirmație gravă care poate arunca în aer dobânzile la care se împrumută România pe piețele financiare și care poate genera o nouă creștere a ratelor bancare ale românilor.

Teodorovici trebuie să precizeze public clar dacă își menține această afirmație și dacă guvernul Dragnea - Dăncilă are de gând să distrugă și ultima rezervă financiară de siguranță a României pentru situații de criză. Așa ceva este de neconceput", a scris Ionel Dancă pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.