Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL a dezvăluit cum va vota în cazul Elenei Udrea

plen parlament

DNA a cerut ministrului Justiţiei să solicite Camerei Deputaţilor încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a deputatului Elena Udrea, într-un nou dosar în care aceasta este acuzată de luare de mită, trafic de influenţă, spălare de bani, instigare la abuz în serviciu şi fals în declaraţii.

În acest sens, prim-vicepreşedintele liberal Teodor Atanasiu a precizat că parlamentarii PNL vor rămâne "consecvenţi" şi vor vota pentru încuviinţarea cercetării deputatului Elena Udrea.

"Cu siguranţă vom rămâne consecvenţi atitudinii pe care am avut-o în ultimul timp şi vom vota pentru încuviinţarea cercetării. De altfel, aţi văzut că indiferent de apartenenţa politică a parlamentarilor, Partidul Naţional Liberal a votat pentru", a declarat, la RFI, Atanasiu.

El crede că e "puţin probabil să apară accidente la vot. Cred că deja parlamentarii liberali s-au obişnuit cu atitudinea politică pe care am avut-o şi nu cred că acum mai suntem în postura să avem aceste accidente".

Totodată, Atanasiu a arătat că nu l-a surprins că DNA a cerut din nou încuviinţarea Parlamentului pentru reţinerea şi arestarea preventivă a Elenei Udrea în alt dosar: "Nu este o surpriză tocmai pentru faptul că este un alt dosar. Având în vedere faptul că cercetările privind-o pe doamna Udrea au continuat şi cu alte dosare şi fiind alte fapte noi în alt dosar, este firesc să facă acest demers".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.