Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL a început OFENSIVA: Nu va exista un român să spună că familia e formată din Ion şi Gheorghe

infomoldova.net
homosexuali

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, s-a referit, în discursul ţinut vineri seara cu ocazia lansării candidaţilor PNL Bistriţa-Năsăud pentru alegerile parlamentare, la căsătoriile între persoanele de acelaşi sex, spunând că nu crede "că va exista vreun român să spună că familia este formată din Ion şi Gheorghe".

"Familia nu se discută în lumea aceasta din cine este formată. Nu cred că va exista vreodată vreun român să spună că familia este formată din Ion şi Gheorghe. Nu cred ca vreodată să trebuiască ca noi, primarii, care stăm cu tricolorul pe piept, să mergem să îi căsătorim pe acei oameni", le-a spus Falcă celor aproximativ o mie de membri de partid şi simpatizanţi prezenţi în sală.

Citește și: Conduce în SÂNII GOI, dar cu centura pusă: IMAGINI de senzație cu o femeie, la volan / VIDEO

Coordonatorul campaniei electorale a PNL a ţinut să reamintească că deputatul Remus Cernea, care a propus legalizarea parteneriatului civil între persoanele de acelaşi sex, a fost membru PSD.

"De aceea, să nu uitaţi un lucru: PSD l-a avut pe Remus Cernea, PNL nu va avea niciodată un Remus Cernea, ci va fi partidul care susţine familia română", a adăugat Falcă.

Citește și: Cu ea a înșelat-o Cristiano Ronaldo pe Irina Shayk: Da, e ROMÂNCĂ / FOTO

Lansarea candidaţilor PNL Bistriţa-Năsăud pentru alegerile parlamentare a avut loc, vineri seara, la Sala Polivalentă din Bistriţa. La eveniment au fost prezenţi secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, coordonatorul campaniei electorale a liberalilor, Gheorghe Falcă, şi deputatul de Constanţa, Mihai Tararache.

După prezentarea candidaţilor PNL şi discursurile invitaţilor, cei prezenţi au asistat la un spectacol folcloric, titrează agerpres.ro.

Citește și: Face MILIOANELE cu raba: Ea e cea mai bine plătită cântăreață din lume / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.