Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL, acuzații la adresa lui Clotilde Armand: blochează bugetul Sectorului 1

Agerpres
Clotilde Armand
PNL a emis un comunicat de presă prin care o acuză pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, că nu aplică procedurile legale privind votul bugetului în sectorul pe care îl conduce.
”Clotilde Armand continuă să sfideze legea și locuitorii Sectorului 1 prin neaplicarea procedurilor legale privind votul pe bugetul Sectorului 1.
Deși legea prevede că primarul trebuie să participe la dezbaterea bugetului în ședința de Consiliu Local, unde trebuie să-l prezinte și explice, Clotilde Armand convoacă ședințe peste ședințe la care în mod ostentativ nu participă.
În schimb, în loc să participe la ședința pe care tot dânsa a convocat-o azi, 15.03.2023 sau la cea din 10.03.2023,  Clotilde Armand preferă să conducă primăria de pe Facebook, crezând că totul se rezolvă de la sine. Cere 1,1 miliarde lei, însă nu se deranjează să explice transparent ce vrea să facă cu aceștia!
PNL Sector 1 cere în mod imperios primarului Sectorului 1 să nu încalce legea, să participe la ședințele Consiliului Local și să justifice bugetul Sectorului 1 așa cum îi cere legea!”, se arată în comunicatul emis de PNL Sector 1

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.