Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL, asediu total la Nicușor Dan. Varianta Alinei Gorghiu după eșecul negocierilor pentru Capitală

gorghiu

Bătălie  între candidații dreptei,  după ce  Nicușor Dan a refuzat oferta candidatului PNL Cătălin Predoiu, de a realiza, pe ultima   sută de metri, un sondaj menit să departajeze cel mai bine situat candidat de pe această zonă  și  să ofere  baza pentru sprijinirea acestuia în lupta pentru Capitală. Dacă Nicușor Dan  susține  că negociatorii PNL au condițioonat realizarea acestui sondaj de retragerea sa  din cursă,  co-președintele  Alina  Gorghiu, prezentă la discuții, are  altă variantă.

"M-am dus ieri la sediul USB pentru a încerca, încă o dată, să-l conving pe candidatul lor de necesitatea ca, în urma unui sondaj - de orice tip, realizat de oricine - candidatul mai slab clasat să se retragă din cursa pentru București. Am fost însoțită de un coleg și de un sociolog, care ar fi urmat să fie reprezentantul nostru la efectuarea sondajului, dacă se agrea soluția politică. Ne-am întâlnit cu Nicușor Dan, cu un sociolog care ar fi reprezentat USB în realizarea sondajului și un membru din staff-ul electoral al candidatului. Am purtat toate aceste discuții pentru că am sperat, până în ultima clipă, că rațiunea și interesul bucureștenilor vor învinge.

Părerea lor a fost că electoratul pe care îl reprezintă nu ar înțelege o eventuală retragere a lui Nicușor Dan, chiar și clasat în urma lui Cătălin Predoiu. Din păcate, nu am reușit să îi convingem de contrariu.

Din acest moment, USB și candidatul lor poartă întreaga responsabilitate pentru divizarea voturilor anti-PSD. Nu înțeleg de ce își doresc atât de mult locul trei dar, de astăzi înainte, ne vom lupta doar noi pentru un București care să nu devină o anexă a comunelor limitrofe din județul Ilfov", a scris co-președintele PNL pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.