Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL asteapta si Puterea si Opozitia la masa dialogului

sigla noua pnl

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, susţine că liberalii aşteaptă ca toate partidele să facă un pas către dialog şi salută faptul că UNPR a înţeles nevoia de consens în privinţa obiectivelor majore.

"PNL salută faptul că UNPR a înţeles nevoia de dialog politic pe teme şi obiective majore pe termen lung şi apreciază deschiderea şi disponibilitatea. Aşteptăm la masa discuţiilor toate partidele politice parlamentare, atât de la Putere, cât şi din Opoziţie. Scopul acestor consultări este atingerea unui consens real asupra temelor majore care ţin de dezvoltarea ţării într-un cadru de stabilitate, predictibilitate şi responsabilitate. Dar, pentru a ne asigura de un larg consens, ne aşteptăm ca toate partidele să facă un pas către dialog", a precizat Stroe, într-un comunicat de presa.

El a amintit că liberalii au propus săptămâna trecută "data de 17 august pentru o primă discuţie pe tema macrostabilităţii, respectiv a Codului fiscal, încheierea unui nou acord cu FMI, BM şi CE şi legii salarizării personalului bugetar", precizând că liberalii sunt flexibili în stabilirea unei alte date agreate de comun acord de toate partidele, înainte de sesiunea extraordinară a Parlamentului de la finalul lunii august.

"În aceste condiţii, PNL aşteaptă partidele politice parlamentare pe data de 17 august la discuţii, dată agreată inclusiv de UDMR, sau oricând se consideră a fi un moment oportun şi potrivit pentru dialog", a explicat purtătorul de cuvânt al PNL.

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a lansat joi o invitaţie la dialog tuturor partidelor parlamentare pentru a discuta Codul fiscal.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.