Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL, atac dur la Ministrul Apărării: Adevăratul om al lui Dragnea e tot în fruntea ministerului, e chiar Gabriel Leş

ovidiu raetchi

Vicepresedintele Comisiei de Aparare, liberalul Ovidiu Raetchi, nu s- a aratat impresionat de demiterea persoanei responsabile cu inzestrarea Armatei, spunand ca tot ministrul Gabriel Les este responsabil pentru tergiversarea programelor de modernizare. Raetchi a adaugat ca Les e "omul lui Dragnea":

Citește și: Sorin Ovidiu Vîntu a EXPLODAT: 'Statul român, prin STS, slugărnicie totală față de UDMR'

"După ce s-a luptat inutil și absurd cu șeful Statului Major și cu președintele, după ce a stat cu ochii în telefon când primea onorul de la militarii din Afganistan, domnul Gabriel Leș, ministrul Apărării, tocmai și-a amintit că avea sarcina de a duce la capăt programele de modernizare a Armatei Române. Și că le-a făcut praf. Că PSD-ALDE s-au pârât singure la DNA pentru licitația privind corvetele. Că pe toate programele care nu sunt guvern-la-guvern (unde partea americană e serioasă și pesediștii nu au ce face, trebuie să țină pasul) sunt întârzieri și suspiciuni. În consecință, Leș tocmai l-a eliberat din funcție pe unul dintre subordonații săi, responsabil cu domeniul înzestrării - încercând cumva să indice un vinovat pentru harababura din programele de modernizare. În realitate, ca să spunem lucrurilor pe nume, ministrul Leș e cel puțin la fel de culpabil moral. Toată lumea suspecta că programele sunt blocate pentru ca Dragnea visează să devină președinte și să fie cel care decide în privința lor. Din acest motiv, lucrurile trebuiau ținute pe loc cu tot soiul de chichițe birocratice și procese - până la prezidențiale. A protestat domnul Leș împotriva acestei tergiversări? A strigat împotriva oamenilor din minister care nu iși fac datoria? Nu! În schimb, el a acceptat să revină în fruntea Apărării când i-a cerut-o Dragnea, să blocheze licitația pentru corvete și să mai și aducă în minister "specialiști" de la Interne, cercetați penal pentru represiunea din 10 august.

Vezi și: SUA amenință Turcia cu expulzări: conflict major în interiorul NATO

Ideea că a fost eliminat din ministerul Apărării omul lui Dragnea (secretarul de stat al Departamentului pentru Armamente) care a amețit programele de modernizare e foarte, foarte parțială. Adevăratul om al lui Dragnea e încă în vârful ministerului - e chiar ministrul Leș - și acum a început să indice vinovați și să elimine urmele mâinii lungi a condamnatului de la Rahova din buzunarul Armatei Române", a scris Raetchi pe contul sau de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.