Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL, avertisment dur: Este începutul atacului PSD la instituțiile de siguranță națională. CE se întâmplă azi în Parlament

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam vot parlament vot

Azi, în plenul comun al Parlamentului, se reiau discuțiile despre înființarea unei comisii parlamentare de anchetă privind activitatea SPP. Dezvăluirea a fost făcută de vicepreședintele Comisiei de Apărare, deputatul liberal Ovidiu Raețchi, acesta punctând că este începutul atacului PSD la instituțiile de siguranță națională:

Liviu Pleșoianu aruncă 'bomba' după ședința coaliției! Tăriceanu îl salvează pe Iohannis de la suspendare: 'Sunt profund dezamăgit'

“Asta apare pe ordinea de zi a sedintei de plen comun de maine: "Proiectul de Hotărâre privind constituirea Comisiei parlamentare de anchetă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru verificarea posibilei implicări a Serviciului de Protecţie şi Pază în activitatea unor partide politice şi în activitatea unor lideri ai acestor partide". Mai incercase Dragnea in primavara sa incropeasca o comisie similara, ca sa dovedeasca cum il hartuieste pe el statul paralel cu patru puncte luminoase pe ecranul telefonului mobil - dar a fost declarata neconstitutionala. Este probabil doar inceputul atacului deschis la institutiile de siguranta nationala in vederea subordonarii lor de PSD”, a scris  pe Facebook vicepreședintele Comisiei de Apărare, deputatul PNL Ovidiu Raețchi.

Medicii lansează avertismentul: O substanță folosită zilnic crește rezistența la antibiotice

CCR a admis, în aprilie, sesizarea PNL referitoare la înfiinţarea Comisiei parlamentare de anchetă a activităţii şefului Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP), Lucian Pahonţu, ceea ce înseamnă că această Comisie nu poate funcţiona. La începutul anului, liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat o serie de atacuri la adresa şefului Serviciului de Protecţie şi Pază, Lucian Pahonţu, spunând că acesta avea o practică foarte nocivă - îşi folosea angajaţii pentru a culege informaţii, apoi mergea la Parchete sau la instanţe şi transmitea anumite mesaje. La rândul său, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a cerut ca SPP să fie trecut prin lege în subordinea Ministerului de Interne.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.