Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu aruncă 'bomba' după ședința coaliției! Tăriceanu îl salvează pe Iohannis de la suspendare: 'Sunt profund dezamăgit'

Inquam Photos / Octav Ganea
TSD Liviu Plesoianu

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, iese la rampă după ce marți liderii coaliției, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, au avut discuții pe tema suspendării lui Iohannis. Pleșoianu confirmă, într-o postare pe Facebook, sursele politice care afirmau că Tăriceanu s-ar opune ideii de suspendare a președintelui.

Medicii lansează avertismentul: O substanță folosită zilnic crește rezistența la antibiotice

„Nu am mai scris nimic de trei zile pentru că am vrut să rămână în prim-plan PROTESTUL meu împotriva proiectului legii "offshore" (prin care suntem pe cale să dăm aproape GRATIS gazele naturale din Marea Neagră). Dar nu am cum să nu scriu chiar acum altceva... Sunt profund dezamăgit de atitudinea unui lider de partid care se opune suspendării lui Iohannis! Liderul unui partid care crește în sondaje tocmai pentru că e perceput ca partid care luptă împotriva Noii Securități, un lider care și-a făcut steag din lupta împotriva abuzurilor, dar care - din motive pe care consider că e dator să le explice - nu dorește tranșarea rapidă a situației. A fi BĂRBAT POLITIC e a te ridica deasupra calculelor politice! Cred, totuși, că țara e infinit mai importantă!

Mă opresc, deocamdată, aici...”, scrie Pleșoianu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.