Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL București critică dur Lista PSD București pentru alegerile parlamentare

Facebook
pnl
Candidații PNL București au criticat dur în fața Palatului Parlamentului, oferta PSD pentru alegerile parlamentare în București și au calificat-o ca fiind ”cea mai coruptă listă de candidați pentru scrutinul din 6 decembrie, o extensie a Caracatiței Firea de la Primăria Capitalei, care acum încearcă să pătrundă și în Legislativ.”
”Este cea mai coruptă listă a PSD din toate cele 43 de circumscripții electorale și cea mai coruptă listă prezentată de vreun partid înscris în această competiție electorală.
Cristina Trăilă, candidat PNL la Camera Deputaților, a declarat, în cadrul conferinței, că timp de 4 ani, PNL a fost singurul partid care s-a luptat în mod real cu majoritatea toxică din Parlament.

”PSD-ul nu a avut decât o singură țintă, justiția, în toți acești ani. De la Adrian Năstase, Victor Ponta, Liviu Dragnea, Marcel Ciolacu și Tudorel Toader, care nu au vrut decât să subordoneze procurorii. PSD nu a vrut decât să submineze independența justiției, să creeze din statul român un stat în care să fie favorizați doar infractorii lor, să își creeze imunitate trimițându-i în Parlament. Acesta a fost scopul PSD! În toţi aceşti ani PNL, alături de preşedintele Klaus Iohannis, alături de cetăţenii români de bună credinţă s-au luptat să dea la o parte această clică, acest grup infracţional organizat al PSD care a devalizat bugetele ţării, care a lăsat în plină criză sanitară fără rezerve, fără banii necesari pentru a duce această criză, pentru că i-au cheltuit pe bunul lor plac. (…) Timp de patru ani s-a întâmplat acelaşi lucru şi în Bucureşti cu Firea şi caracatiţa ei, care a devenit acest grup infracţional organizat şi astăzi vine în faţa cetăţenilor Bucureştiului să ceară votul imunităţii, să meargă în Parlamentul României pentru a se feri de anchetele penale şi pentru a se proteja de tot ce au făcut în aceşti ani furând banul public”, a declarat Cristina Trăilă.

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a afirmat că Gabriela Firea a fost o catastrofă pentru București.

”În primul rând, bugetul Bucureștiului este pur și simplu secat, este în faliment. Banii au fost cheltuiți și dați clicii PSD. Nimeni nu îmi poate spune un proiect semnificativ început de Firea și terminat în mandatul ei, unul care să conteze. În schimb, am avut 26 de companii municipale, politizate cu clica PSD, în consilii de administrație, în funcții bine plătite, la nivel de miniștri, și care nu au produs nimic. Am avut o risipă incredibilă. Sistemul de termoficare nu a beneficiat de investiții în acești patru ani și lumea mi se plânge mie că nu are apă caldă și căldură”, a spus Ciprian Ciucu.

Sebastian Burduja, candidat PNL București la Camera Deputaților, a declarat că, în toți acești ani, PSD a demonstrat că operează după principiul simplu nicio zi în slujba cetățeanului, fiecare zi în slujba partidului și al infractorilor.

”La Sectorul 1, din păcate, cea mai bogată unitate administrativ-teritorială, a fost condusă de un domn numit Tudorache, supranumit mai nou ”Stăpânul Inelelor”. Dânsul a reușit performanța să dea o gaură în Sectorul 1 de un miliard de lei și acum avem mari dificultăți să închidem, prin rectificare, acest buget. Doar pe tablete, a cheltuit, prin încredințare directă, 100 de milioane de lei. Domnul Tudorache, după ce și-a numărat diamantele, cercetat fiind de DNA, are nerușinarea să vină locul doi la Camera Deputaților, după dl. Rafila, și să ceară votul bucureștenilor”, a spus Burduja.

Cristian Băcanu, candidat PNL la Camera Deputaților, a declarat că un alt candidat PSD de pe lista Caracatiței Firea este Daniel Florea, fostul primar de la Sectorul 5, cel care în relație apropiată cu un alt fost primar de la Sectorul 5 și-a bătut joc de banii cetățenilor timp de patru ani.

”Este vorba despre un personaj care de curând a vizitat DNA, după ce, în plină campanie, a achiziționat 33.000 de tablete, un contract de peste 10 milioane de euro, pentru care nu a făcut licitație. Este aceeași persoană care a cumpărat prin 198 de contracte încheiate cu una și aceeași firmă, fără licitație, rechizite în valoare de 500.000 de lei. A spart acel contract în 198 de contracte pentru a eluda legislația licitațiilor publice. Asta se pricep pesediștii, să încalce legea, să îi fure pe oameni și s-au priceput de minune pe 10 august 2018, când s-au apărat de cetățenii care cereau ca legea să fie aplicată. Domnul Florea a mutat sediul Primăriei Sectorului 5 dintr-o clădire publică pe care Primăria o ocupa fără să plătească nici un ban, într-o clădire a unui apropiat de-ai săi, pentru care a plătit o chirie de aproape 4 milioane de euro, în patru ani. Este aceeași persoană care a încheiat un contract de 1 miliard de lei pentru întreținerea spațiilor verzi, cu o firmă din Turcia, asociată cu una din Constanța, iar angajații din primărie au fost dați afară pentru a se angaja la acest contractor, care nu avea angajați”, a declarat Băcanu.

Pavel Popescu, candidat PNL la Camera Deputaților, a afirmat că în București rețeta PSD a fost una simplă, o dată la 4 ani, ai luat o gașcă de prieteni de partid, i-ai făcut primari, le-ai dat bugete să fure și dacă au performanță în furat îi promovezi în bugetul țării, la Parlament, unde îi trimiți în Guvern.

”În spate, pe Caracatiță, sunt cei care au furat bine în București, care și-au umplut buzunarele și conturile, dar nu în declarațiile de avere, ci în conturile offshore, pe numele amantelor, al femeilor de serviciu și al soțiilor divorțate. O dată la patru ani, timp de o lună, acești hoți devin cei mai frumoși oameni, pictați pentru socialismul din România. (..) Ei sunt hoții care au prăduit Bucureștiul și care acum vor să prăduiască bugetul țării! Dar nu o vor face! Unul dintre exponenții lor este Daniel Zamfir, pe care timp de patru ani în Parlament l-am văzut ca pe cel mai populist senator din PSD. Ceea ce a promovat acesta este de un populism ieșit din comun. Ferească Sfântul ca acest om să ajungă în fruntea unei instituții bancare sau non-bancare din România, că ar trebui să plecăm cu toții”, a spus Pavel Popescu.

Mara Mareș, candidat PNL la Camera Deputaților, a arătat că toate aceste nume de pe lista PSD București pentru parlamentare au un singur numitor comun, Gabriela Firea.

”Lista PSD București nu ajută foarte mult Bucureștiul, dar o ajută foarte mult pe Gabriela Firea, ca să își crească relațiile deja formate în Primăria Capitalei și să își întărească clientela politică formată timp de patru ani de zile. Această Caracatiță pe care bucureștenii au alungat-o din Primăria Capitalei vrea acum să se strecoare în Parlament. Nu le-a ajuns că au distrus Bucureștiul, vor să distrugă și România. Aceasta este imaginea corupției care nu se lasă alungată, imaginea răului care vrea să se regenereze, în fața noastră, în Parlamentul României. Mesajul pentru pentru generația tânără este că avem șansa, pe 6 decembrie, să arătăm că nu suntem doar o masă de manevră, că nu credem în sloganuri electorale și ne punem încrederea în cei care au arătat că pot. Alegerea este una foarte simplă, între aceia care au distrus Bucureștiul și cei care vor să transforme Bucureștiul și să îl facă un oraș european, între cei care și-au asumat guvernarea în cea mai grea perioadă, PNL, și cei care ne spun că vor să salveze România, dar atunci când e vorba de salvarea ei, fug de teamă să nu se erodeze”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.