Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL: Candidaturile lui Ponta şi Corlăţean trebuie sancţionate

ponta corlatean

Vicepreşedintele PNL Bucureşti Ovidiu Raeţchi a criticat sâmbătă prezenţa pe listele PSD la alegerile parlamentare a lui Titus Corlăţean şi Victor Ponta. 

''Decizia PSD de a-l pune pe fostul ministru de Externe Titus Corlăţean - artizan al blocării dreptului la vot al Diasporei în 2014 - pe lista partidului din Dâmboviţa pentru alegerile parlamentare este revoltătoare. Şi de această dată, conducerea PSD i-a sărit în ajutor: la finalul lunii iunie, procurorii DNA nu au început urmărirea penală împotriva lui Titus Corlăţean pentru dosarul Diaspora din cauza colegilor săi de partid care au votat împotriva cererii formulate de procurori. Un vot anti-Justiţie dat de PSD, care are impresia că parlamentarii săi sunt mai presus de lege. Observ că tot social-democraţii insistă să îi reprezinte pe cetăţeni în Parlament pentru un alt mandat, chiar dacă, aşa cum este cunoscut, Corlăţean a jucat un rol esenţial în blocarea dreptului la vot al românilor din Diaspora la alegerile prezidenţiale din 2014'', precizează Raeţchi, într-un comunicat.

Vezi şi: Cioloş dă indicii despre viitorul său: 'Mai am treabă aici'

În context, el cere sancţionarea la votul din 11 decembrie a PSD. 

''Pentru că Titus Corlăţean candidează în acest confortabil fief PSD aş vrea să rog rudele, prietenii şi apropiaţii cetăţenilor români din Diaspora care locuiesc în acest judeţ să ia măsuri împotriva PSD şi să refuze să voteze lista PSD din judeţ şi din ţară la alegerile de pe 11 decembrie. Obrăznicia PSD trebuie sancţionată la urne'', spune liberalul. 

În opinia acestuia, şi fostul premier Victor Ponta ''se ascunde'' pe listele PSD Gorj. 

''Trebuie să remarc că în aceeaşi postură se află şi Victor Ponta, care cel mai probabil va candida pe listele PSD Gorj la alegerile parlamentare, şi care, împreună cu Titus Corlăţean, a girat încălcarea dreptului de vot la alegerile din 2014 în Diaspora'', afirmă Raeţchi. 

Pe 15 septembrie, preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a anunţat că Titus Corlăţean va candida la alegerile parlamentare din acest an pe listele PSD Dâmboviţa.

Vezi şi: ZVONURILE se confirmă! Simona Halep e împreună cu fiul unui afacerist cunoscut

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.