Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL câştigă în instanţă o bătălie cu PSD

sigla noua pnl

PNL a obţinut o victorie de etapă într-o bătălie cu PSD pentru funcţia de vicepreşedintele al Consiliului Judeţean Timiş. Potrivit unei sentinţe a Tribunalului Timiş, consilierul judeţean liberal Marian Constantin Vasile a fost demis ilegal din funcţia de vicepreşedinte al CJ Timiş. Decizia nu este definitivă.

În luna iunie 2014, PSD şi PPDD au semnat un protocol la nivelul judeţului Timiş. În baza documentului cele două partide au format o nouă majoritate în Consiliul Judeţean Timiş şi l-au demis pe vicepreşedintele liberal Marian Vasile, pe care l-au înlocuit cu Florian Zanfir (PPDD, trecut între timp la PSD în baza Ordonanţei traseiştilor). Liberalii au invocat un viciu de procedură şi au atacat decizia în contencios administrativ.

„Nu a fost legal pentru că demiterea mea s-a întâmplat producându-se un viciu de procedură. Fiind vorba de o şedinţă de plen extraordinară, conform regulamentului CJT, niciun alt punct nu se poate introduce pe ordinea de zi. Erau două puncte vizate: demiterea mea şi realegerea unui vicepreşedinte, dar la un moment dat ei şi-au dat seama, mă refer la PSD-PC-PPDD , că au o problemă cu comisia de validare a voturilor pentru că noi, PDL şi PNL, părăsiserăm sala, iar Zanfir, candidat pentru vicepreşedinte, era acolo, deci nu putea să numere singur voturile", declara Marian Vasile imediat după şedinţa CJ Timiş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.