Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL: Ce păţeşte Antena 3 se întâmplă în Regimul Ponta

Sigla-PNL2

"Partidul National Liberal a luat act de sentinta Curtii de Apel Bucuresti in dosarul ICA, precum si de toate masurile adoptate cu aceasta ocazie privind confiscarea extinsa, in vederea recuperarii prejudiciului stabilit. Facem inca o data public faptul ca PNL respecta orice hotarare judecatoreasca, indiferent de asprimea ei, dar, in acelasi timp, intrucat consecintele sanctiunii penale vizeza si un trust de presa, declaram ca sustinem, asa cum am facut-o intotdeauna, in mod energic, exercitarea libertatii de expresie. Nu dorim sub nicio forma ca trustul Intact sa aiba de suferit sub aspectul continutului si demersurilor editoriale si nici nu dorim ca sentintele pronuntate sa genereze reflexe de inhibitie in promovarea mesajelor redactiilor si redactorilor. Aceasta pozitie a Partidului National Liberal vizeaza desigur si televiziunea de stiri Antena 3, care, in prezent, are cea mai mare audienta din Romania, chiar daca apreciem ca in ultima vreme aceasta s-a manifestat in mod partizan in favoarea aliantei aflate la guvernare.", susţine PNL într-un comunicat remis redacţiei sub semnătura senatorului Sorin Roşca Stănescu.

"Partidul National Liberal reaminteste cu acest prilej ca, sub regimul Ponta, a mai fost inchisa o televiziune, OTV, care, in prezent, desi oficial interzisa, functioneaza sub umbrela protectoare a Romaniei TV, detinuta de domnul deputat Sebastian Ghita, prietenul si omul de casa al premierului Victor Ponta. In acest sens, nu putem ignora faptul ca, in cursul noptii de 8 spre 9 august, Romania TV a difuzat o emisiune a domnului Dan Diaconescu, in cursul careia acesta a lansat propunerea ca Antena 3, in momentul in care va fi lipsita de sediu ca o consecinta a sentintei judecatoresti, sa fie gazduita in studiourile OTV. Sugerandu-se pe aceasta cale ca, la randul, ei Antena 3 sa fie acaparata de Romania TV.

Daca premierul Victor Ponta nu face pana la capat un joc duplicitar, atunci are posibilitatea, conform legii si in conditii corecte din punct de vedere comercial, sa puna la dispozitia Antenelor, in schimbul unei chirii rezonabile, unul dintre sediile detinute in prezent de RA-APPS.

Suntem alaturi de ziaristii trustului de presa Intact si ii incurajam sa-si exercite in continuare profesia cu toata energia.", se mai spune în documentul citat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.