Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL cere DEMISIA de onoare a primarilor traseiști

pnl

Curtea Constituțională a trântit Ordonanța traseiștilor, iar liberalii se simt victorioși. Deputatul PNL, Mircea Dolha, le cere primarilor traseiști să își dea demisia de onoare, după această decizie a CCR.

”După ce Curtea Constituţională a decis astăzi că Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 55/2014 privind migraţia aleşilor locali este neconstituţională, consider că toţi aleşii locali care au beneficiat de prevederile acestui act trebuie să îşi dea demisia de onoare.

Iniţial, reprezentanţii puterii controlate de PSD au declarat că ordonanţa migraţiei aleşilor locali este necesară pentru a elimina blocajele din administraţia locală. În realitate, abia acum, în acest moment, prin iresponsabilitatea Guvernului Ponta şi a domnului Dragnea am ajuns într-un moment în care Consiliile Judeţene, Consiliile Locale şi primăriile din aproape toată ţara se vor bloca şi va fi, cel mai probabil, nevoie de organizarea unor noi alegeri locale.

Chiar dacă încă nu avem motivaţia deciziei Curţii Constituţionale, este evident că deciziile luate prin votul aleşilor traseişti riscă să fie lovite de nulitate, având în vedere că statutul respectivilor politicieni este incert”, a declarat Mircea Dolha.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.