Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL cere demisia ministrului Muncii

pocora

Deputata PNL Cristina Pocora a anunţat sâmbătă că parlamentarii liberali nu vor vota proiectul bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2015, solicitând totodată demisia ministrului Muncii, Rovana Plumb.

"Pentru acest buget, pentru inactivitatea ministerului, pentru lipsa locurilor de muncă, pentru lipsa politicilor pentru creşterea natalităţii, pentru lipsa susţinerii familiei, pentru absenţa unei abordări privind pensiile celor care sunt astăzi tineri şi activi, doamnă ministru, ar trebui să veniţi la acest microfon acum şi să vă daţi demisia. Vom aplauda demisia d-nei ministru Plumb şi nu vom vota acest buget", a declarat Cristina Pocora.

Ea a apreciat că bugetul propus este unul "al consolidării sărăciei".

"Grupurile PNL nu vor vota bugetul asigurărilor sociale. Acest buget ne spune că şi în 2015 Guvernul va avea ca mare politică gestionarea sărăciei şi traiul de subzistenţă. Este un buget al consolidării sărăciei, un buget al amăgirii, un buget cu spatele la viitor. Este evident că şi anul 2015, ca şi anul 2014, va fi un an pierdut din perspectiva unor reforme structurale, a unei schimbări de paradigmă. Se cârpeşte în continuare, se dau câţiva lei în plus, sunt amăgiţi oameni, dar viaţa lor va rămâne la fel de grea", a spus deputata PNL.

Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.