Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL cere PSD-ului respingerea legii amnistiei si gratierii in Parlament

raetchi-791x800

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi a afirmat că – plecând de la observația că dosarul Hrebenciuc-Șova dovedește limpede preocupările din PSD pentru o lege a amnistiei și grațierii – partidul lui Victor Ponta trebuie să susțină urgent, în Parlament, respingerea Proiectului de lege privind amnistia și grațierea. Este o solicitare insistentă a Opoziției, care nu s-a bucurat până în acest moment de niciun ecou:

“Există o neîncredere evidentă în ideea că Viorel Hrebenciuc a demisionat azi din Parlament ca urmare a dorinței sale de a lăsa Justiția să își facă treaba. Credem, mai degrabă, că Viorel Hrebenciuc speră că dacă nu îl încurcă pe Victor Ponta în campania electorală și acesta devine președintele României, atunci legea amnistiei și grațierii va fi impusă imediat după ce șeful PSD se instalează la Cotroceni”, a spus Ovidiu Raețchi.

Deputatul PNL a solicitat, din acest motiv, un punct de vedere explicit al președintelui și prezidențiabilului PSD, Victor Ponta, privind respingerea legii amnistiei și grațierii.

“Dar, pentru a nu bâjbâi în zona ipotezelor la adresa prezidențiabilului PSD, cred că cea mai bună soluție ar fi ca partidul pe care îl conduce să respingă legea amnistiei și grațierii în Parlament. Amintesc că parlamentarii ACL au solicitat în repetate rânduri acest lucru, dar s-au lovit de opoziția PSD. Nu în ultimul rând, cred că ar fi util ca, în această perioadă, electoratul să afle punctul de vedere al președintelui și prezidențiabilului PSD pe acest subiect. Așa că îl întreb public pe Victor Ponta: Sunteți de acord ca Parlamentul și PSD să respingă legea grațierii și amnistiei?”, a încheiat Ovidiu Raețchi.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.