Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL: Comunismul este sursa și temelia pe care a fost construit PSD

PSD

Liberalii nu cred în gestul social democraților de a condamna comunismul și tratează gestul președintelui PSD drept o scenetă jucată ”chiar în sala plenarelor PCR”.

Comunismul este sursa și temelia pe care a fost construit PSD. Acest lucru poate fi negat acum de Liviu Dragnea, poate face obiectul unei scenete jucate chiar în sala plenarelor PCR, poate fi o încercare de mistificare a istoriei, dar nu poate fi ștearsă evidența faptului că fibra comunistă există și iese la iveală în PSD în orice context favorabil abuzului și încălcării valorilor democratice. Gesturile de recunoștere a crimelor comunismului, momente de reculegere ținute de complezență sunt doar o nouă formă de ipocrizie, a transmis PNL prin intermediul unui comunicat.

Liberalii compară alegerea liderului PSD cu unul comunist, modalitate comparativă cu cea din cadrul PCR.

Comunismul înseamnă privilegiile pe care le perpetuează PSD pentru politicieni în raport cu cetățenii de rând, atât privilegii legale, cât și privilegii financiare, mascate și vândute sub iluzia egalității, mai transmit liberalii.

În cadrul discursului de duminică, Liviu Dragnea a menționat o serie de erori: mesajul pentru cei din Transilvania, polarizarea spațiului public în perioada Traian Băsescu, după care a spus că e momentul să se rupă de trecut și să își ceară iertare. Cu această ocazie a ridicat sala în picioare pentru a păstra un moment de reculegere pentru victimele comunismului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.