Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL dă lovitura înaintea alegerilor: Augustin Zegrean a acceptat să fie pe listele liberalilor

zegrean

Asta va fi lovitura toamnei pentru PNL. În căutare de tehnocraţi cu imagine bună pentru ai trece pe listele partidului la alegerile parlamentare, liberalii au pus mâna pe un om cheie din justiţie. Acesta a şi acceptat să fie pe listele partidului pentru alegerile de la acest final de an.

Vezi și: Cancan la Palatul Victoria. Cine e 'SĂGEATA' liberală care face furori la Guvern

Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale Augustin Zegrean a declarat sâmbătă că a acceptat să candideze la alegerile parlamentare pe listele organizaţiei PNL Bistriţa Năsăud, precizând că lista nu este definitivă. "Da, am acceptat (să candidez pe listele PNL-n.r.), dar lista nu este încă definitivă", a declarat Augustin Zegrean, conform mediafax. În luna iunie, fostul preşedinte al Curţii Constituţionale Augustin Zegrean a fost luat în calcul pentru a prelua conducerea organizaţiei PNL Bistriţa Năsăud în cadrul unor discuţii informale purtate în interiorul filialei, potrivit senatorului liberal Dorin Dobra. Surse din PNL au declarat că fostul preşedinte al CCR ar putea candida pe lista pe care PNL o va depune pentru Senat.

Vezi și: Fotografia care dă FIORI reci: detaliul neștiut din spatele acestei imagini

Preşedintele interimar al PNL Bistriţa-Năsăud, Robert Sighiartău, a declarat sâmbătă, pentru Agerpres, că Zegrean a trimis o scrisoare de intenţie în acest sens, dar că nu a semnat şi o adeziune la partid. "Vineri şi-a depus intenţia, scrisoarea. Nu a semnat adeziune la PNL, asta e interesant. Nu a semnat încă adeziunea. Trebuie să verific, a fost suspendat în perioada asta (cât a fost judecător la Curtea Constituţională - n.r.) şi devine membru direct... trebuie să verific. Intenţia şi-a depus-o, dar adeziune nu a semnat. O să am o discuţie cu dânsul", a spus Sighiartău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.