Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL dă o lovitură de imagine: Medic celebru, pe listele de la parlamentare

vot_alegeri

PNL se orientează către personalități din afara partidului înaintea alegerilor parlamentare. Liberalii vor să-l pună pe liste pe unul dintre cei mai cunoscuți medici din România. Acesta confirmă discuțiile, într-o declarație în exclusivitate pentru stiripesurse.ro.

Profesorul Nicolae Suciu, managerul Institutului Naţional pentru Sănătatea Mamei şi Copilului din Bucureşti şi director al Maternităţii Polizu, ar urma să fie cap de listă pentru Senat tocmai în Bihor, județul secretarului general Ilie Bolojan. Cunoscutul medic ginecolog este el însuși originar din Bihor. Potrivit unor surse politice, acesta a fost deja văzut în teritoriu, alături de liderii liberi din zona orașului Aleșd.

Vezi şi: PNL, în epoca post-Blaga: Noua eminență cenușie a partidului face primele anunțuri

„Da, eu un gând de-al meu, conștient și motivat (candidatura din partea PNL - n.r.). Confirm”, a declarat dr. Suciu pentru stiripesurse.ro. Întrebat dacă discuțiile despre candidatură au fost purtate cu primarul Oradiei, Ilie Bolojan, Nicolae Suciu a răspuns: „Nu numai cu el. Sigur că avem o prietenie și o relație specială de pe vremea când s-a înființat Uniunea Bihorenilor în București.”

Dincolo de lovitura de imagine, candidatura medicului Nicolae Suciu pe listele PNL Bihor poate genera și probleme în filială. Fostul președinte al liberalilor bihoreni, Cornel Popa, a fost scos din calculele pentru președinția CJ Bihor înainte de locale, cu promisiunea că va fi cap de listă la Senat pe 11 decembrie. Poziția este vizată însă și de actualul senator Gavrilă Ghilea, fostul președinte PDL Bihor.

Lista de la Camera Deputaților este și ea aglomerată, cu actualii deputați Lucia Varga, Florica Cherecheș, Ioan Cupșa și Liviu Matiuța vizând un nou mandat. Ținta anunțată de președintele PNL Bihor este de doi senatori și patru deputați.

Vezi și: Dragoste cu năbădăi între PNL şi USR: De la 'sondaje manipulatoare' la 'colaborare în orice formulă'

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.