Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL Dâmbovița şi-a anunţat candidaţii la consiliul judeţean şi Primăria Târgovişte

PNL siglă

PNL Dâmboviţa a anunţat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, candidatul la funcţia de primar al municipiului Târgovişte, în persoana lui Aurelian Cotinescu, şi candidatul la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Sorin Ion.

Aurelian Cotinescu este om de afaceri şi preşedinte al PNL Târgovişte, conform Agerpres.ro.

Citește și: Traian Băsescu atrage atenția: Ne-am trezit cam târziu!

"Sper ca experienţa mea să mă ajute să transform cu adevărat Târgoviştea, să transform administraţia târgovişteană, astfel încât oraşul nostru să ajungă la potenţialul pe care îl merită", a spus Cotinescu.

Acesta a adăugat că printre proiectele sale se regăsesc cele de mediu care să reducă poluarea, managementul deşeurilor, investiţii în infrastructură, proiecte europene, dialog cu mediul de afaceri.

Sorin Ion este consilier judeţean şi inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa.

Citește și: Ce rușine! În plină criză pe coronavirus, Guvernul PNL, proiect de ordin pentru uciderea a peste 14.000 de femele și pui de căprioare

"Am fost destul de implicat în ultimii ani, şi cred că asta trebuie subliniat, atât ca director de liceu, cât şi ca inspector general în implementarea de proiecte europene (...). M-am bucurat să aflu că sunt în urma sondajelor efectuate de PNL candidatul cu cele mai mari şanse la consiliul judeţean şi pentru că îmi asum crezul politic atunci mi s-a părut corect să accept această decizie de a candida", a spus Sorin Ion.

Printre proiectele sale sunt realizarea unei pârtii de schi la Padina-Peştera, modernizarea infrastructurii rutiere din judeţ, introducerea de apă şi canalizare în toate localităţile din judeţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.