Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL: Directorul FMI este îngrijorat de relaxarea fiscală

predoiu

Directorul FMI pentru Europa, Poul Thomsen, şi-a exprimat vineri, 4 decembrie, în timpul întâlnirii cu liderul PNL Cătălin Predoiu, îngrijorarea faţă de relaxarea fiscală din 2015.

„Oficialul a precizat că acesta este un pas înapoi faţă de o politică prudentă la nivel fiscal, pe care România l-a făcut în 2015. România ar trebui să folosească aceşti ani buni pentru a-şi adânci reformele structurale şi pentru a se consolida fiscal pentru eventualitatea unor ani mai puţin buni din punct de vedere economic, astfel încât să nu fie nevoită să ia măsuri mai dure în ani economici dificili care pot apărea în viitor, a apreciat Poul Thomsen”, se arată într-un comunicat de presă al PNL, citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu a subliniat că în programul de guvernare al partidului este prevăzută o politică fiscală bazată pe macroechilibre bugetare şi pe prevalenţa reformelor structurale – companii de stat, sectorul energetic, infrastructură, antreprenoriat – astfel încât să se poată crea premisele creşterii economice în viitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.