Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL exclude din partid un preşedinte de Consiliu Judeţean

Liberalii au luat o decizie de ultimă oră. PNL a decis să excludă din partid un preşedinte de Consiliu Judeţean.

Copreşedintele organizaţiei judeţene a PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că este posibilă o eliminare din partid a preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Giurgiu, Vasile Mustăţea, deoarece acesta a permis numirea unor persoane din PSD şi ALDE la conducerea a trei asociaţii de dezvoltare intercomunitară din judeţ, constituite de administraţiile locale pentru a derula proiectele cu fonduri UE.

Citeşte şi: Judecătoare care dădeau sentinţe pe bani: Totul se întâmpla la Tribunalul Bucureşti

'Dezaprob total atitudinea, comportamentul şi acţiunile preşedintelui Consiliului Judeţean Giurgiu, Vasile Mustăţea, care a mijlocit prin metode cel puţin neortodoxe ca la conducerea a trei asociaţii de dezvoltare intercomunitară din judeţ să fie numite două persoane de la PSD şi o persoană de la ALDE. Îi reamintesc domnului preşedinte că a ajuns pe acea funcţie printr-un vot politic, susţinut de un partid politic a cărui politică trebuia să o implementeze la CJ. Din acest moment eu mă disociez de toate acţiunile pe care le întreprinde domnul Vasile Mustăţea pentru că nu sunt politici conforme platformei PNL şi, în condiţiile astea, şi la recomandarea domniei-sale ca noi, politicienii, să nu ne mai amestecăm, da, îi promit că nu o să ne mai amestecăm în nominalizarea domniei sale la primăvară. Şi e posibil orice, şi o eliminare din partid, nu ştiu dacă astăzi', a afirmat Gheorghe Ştefan.

Citeşte şi: ISIS ameninţă Franţa cu noi atentate: 'Paris e doar începutul'

Acesta a adăugat că, începând de luni, politica PNL în judeţ va fi decisă de el şi celălalt copreşedinte al organizaţiei liberale, Dumitru Beianu, precum şi de copreşedintele organizaţiei municipale a PNL, deputatul Nicolae Florian, care este şi câştigător al sondajului de opinie privind candidatul PNL la alegerile locale de anul viitor pentru Primăria municipiului. "Oricine întreprinde acţiuni împotriva intereselor PNL, va suporta consecinţe, chiar şi cu excluderea", a mai afirmat Gheorghe Ştefan

Citeşte şi: Un fost jurnalist avertizează: 'PNL e în criză'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.