Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL Giurgiu: 'Avem un europarlamentar şi locul al doilea în judeţ'

afis pnl

Organizaţia judeţeană a PNL Giurgiu are un europarlamentar în urma alegerilor de duminică prin persoana preşedintelui organizaţiei judeţene a PNL, Dan Motreanu, şi acum se pregăteşte pentru un scor bun la prezidenţiale şi la alegerile locale de anul viitor, a declarat luni,  prim-vicepreşedintele filialei, Marian Măroiu, potrivit agerpres.ro.

"PNL Giurgiu s-a clasat pe locul al doilea în judeţ la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019 cu un scor de 21,7 %, pe locul al doilea după PSD Giurgiu care a obţinut 39,5 %. Este un scor bun având în vedere faptul că în 2016 am obţinut 11 % din voturile alegătorilor, este îmbucurător dar nu suficient, avem mult de lucru, e clar că PSD a început să piardă teren, oamenii s-au convins de incompetenţa lor. Acum, noi trecem la o nouă etapă să vedem unde am greşit în trecut şi să adăugăm valoare partidului, să câştigăm alegerile prezidenţiale şi cele locale. Vrem să câştigăm Primăria municipiului Giurgiu şi alte primării din judeţ precum şi cât mai multe mandate de consilieri locali şi judeţeni", a afirmat Marian Măroiu, care este şi preşedinte al organizaţiei municipale Giurgiu a PNL.

Citește și: Klaus Iohannis a dat cărțile pe față! Ce pregătește după alegerile europarlamentare

El a remarcat că ALDE Giurgiu a reuşit un scor de 13,07%, apropiat de cele 15 procente pe care şi le propuneau, dar la nivel naţional nu a trecut pragul electoral.

"Era de aşteptat ca ALDE să piardă teren, era un partid remorcă al PSD şi oamenii şi-au dat seama că a participat la dezastrul economic din ţară", a completat Marian Măroiu.

În final, el a spus că şi "condamnarea lui Liviu Dragnea era o decizie aşteptată din partea multor oameni de bună-credinţă, după doi ani şi jumătate în care au asistat la un circ ieftin al acestui om".

Citește și: Bomba a fost detonată: Traian Băsescu, premier!

Reprezentantul PNL Giurgiu a mai spus că în organizaţie este acum "o atmosferă mai calmă, mai optimistă şi mai încrezătoare în viitor".

Potrivit rezultatelor BEJ, Alianţa 2020 USR PLUS Giurgiu a obţinut 11,48 % din voturile alegătorilor, PRO România - 5,56% şi PMP 4,10%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.