Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL Hunedoara are un nou şef după arestarea baronului Mircea Moloţ

mircea-molot-640x426

Dupa ce presedintele ales, Mircea Molot (foto), a fost arestat la domiciliu într-un dosar instrumentat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) pentru presupuse fapte de coruptie la Consiliul Judetean (CJ) Hunedoara, deputatul Bogdan Tâmpau a fost propus pentru functia de presedinte interimar al organizatiei judetene a PNL.

'Mircea Molot a transmis colegilor ca se autosuspenda din partid, iar decizia va fi analizata de Biroul Politic National, deoarece el este si vicepresedinte la nivel national al PNL. Pentru preluarea functiei de presedinte interimar al PNL Hunedoara a fost propus si aprobat deputatul Bogdan Tâmpau', a declarat joi, pentru Agerpres, prim-vicepresedintele PNL Hunedoara, Adrian Iovanesc.

Reuniti într-o sedinta a Biroului Politic Judetean al PNL Hunedoara, liberalii au adoptat miercuri seara o decizie prin care consilierul judetean Vetuta Stanescu a fost propusa pentru a fi votata în functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Hunedoara. Vetuta Stanescu este de profesie economist si îndeplineste acum functia de director economic al Spitalului Judetean de Urgenta Hunedoara.

Postul de vicepresedinte al CJ Hunedoara este liber de joi, dupa ce fostul vicepresedinte Tiberiu Balint, si-a anuntat demisia din functiile de vicepresedinte si consilier judetean. Balint este cercetat de DNA în acelasi dosar de coruptie de la CJ Hunedoara, el afirmând ca demisioneaza pentru a nu fi acuzat ca ar influenta ancheta procurorilor anticoruptie.

Presedintele CJ Hunedoara, Mircea Ioan Molot, este acuzat de acuzat de procurorii DNA de trafic de influenta, luare de mita, spalare de bani, în forma instigarii, conflict de interese si detinerea fara drept a unui document ce contine informatii secrete de stat.

Tiberiu Balint este anchetat de procurorii DNA într-un dosar în care este acuzat de savârsirea infractiunilor concurente de luare de mita, în forma continuata, fals în înscrisuri sub semnatura privata, în forma continuata si spalare de bani, în forma instigarii.

Cercetarile se deruleaza cu cei doi în stare de arest la domiciliu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.