Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL îi cere demisia lui Carmen Dan pentru lipsa de reacție în cazul vandalizării cimitirului evreiesc din Huși

raetchi

Vicepreședintele Comisiei de Apărare, deputatul PNL Ovidiu Raețchi, cere demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru lipsa de reacție în cazul vandalizării cimitirului evreiesc din Huși:

“73 de monumente funerare din incinta cimitirului evreiesc din Huşi au fost distruse în urmă cu o săptămână. Un act simbolic de agresiune împotriva memoriei comunității evreiești din România și un derapaj extremist care, până acum, nu a primit niciun răspuns de la ministerul de Interne. Carmen Dan tace, în condițiile în care, dacă acest lucru s-ar fi întâmplat într-un stat occidental, ministrul de Interne ar fi coordonat întreaga anchetă și ar fi condamnat public actul de vandalism.

Citește și: Ecaterina Andronescu, NIMICITĂ de vloggerul care face ravagii în rândurile adolescenților din România: 'A creat fabrici de diplome'

Pentru această lipsă inexplicabilă de reacție, pentru o anchetă care trenează nejustificat, suspect principal fiind în acest moment "vântul", conform declarațiilor primarului din Huși, ministrul Carmen Dan trebuie să demisioneze din funcție. Este inacceptabil că la o săptămână de la sacrilegiu autoritățile nu fac niciun progres în anchetă și par chiar să mușamalizeze situația”, a scris Ovidiu Raețchi pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.