Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL îl acuză pe Victor Ponta de manipulare și cere convocarea Comisiei de revizuire a Constituției

Constitutie

Vicepresedintele comisiei pentru revizuirea Constitutiei, Valeria Schelean (PNL), a solicitat convocarea rapida a lucrarilor comisiei si-l acuza pe Victor Ponta de 'manipulare' a opiniei publice.

"Președintele PSD Victor Ponta continuă să manipuleze opinia publică și să folosească dubla măsură atunci când face invitații publice către opoziție pe tema revizuirii Constituției, în condițiile în care în Parlament nu a făcut niciun demers pentru reînceperea lucrărilor Comisiei speciale pentru revizuirea Constituției.

Invitațiile pe Facebook adresate opoziției, făcute, cu siguranță, doar din motive de imagine, nu repezintă nimic dacă nu sunt urmate și de gesturi politice concrete, care să dovedească seriozitatea președintelui PSD și a partidului său.

Nu pot să nu mă întreb de ce pentru Comisia de Cod Electoral s-a putut găsi disponibilitate politică pentru reluarea lucrărilor, dar pentru Comisia pentru revizuirea Constituției nu se găsește aceeași disponibilitate. În calitate de Vicepreședinte al Comisiei parlamentare comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru revizuirea Constituţiei, îi cer pe cale oficială președintelui PSD Victor Ponta să dispună parlamentarilor majorității să reînceapă lucrările acestei comisii înainte de startul sesiunii parlamentare din februarie", se arata intr-un comunicat de presa al viceliderului PNL din Comisia de revizuire a Constitutiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.