Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL îl pune la punct pe Dragnea pentru atacul la Tăpălagă: `Nu își ține în frâu instinctele dictatoriale`

sigla-pnl-nou

După ce Liviu Dragnea a spus că jurnalistul Dan Tăpălagă trebuie anchetat pentru faptul că a publicat informația despre memorandumul privind mutarea ambasadei României în Israel, președinta Tineretului Național Liberal, Mara Mareș, îi atrage atenția șefului PSD că rolul presei „nu este acela de a juca după cum îi cântă partidul-stat”:

“Președintele PSD, Liviu Dragnea, a întrecut orice limită atunci când a cerut, ieri seară, anchetarea jurnalistului Dan Tapalaga pentru faptul că publicația G4Media.ro a dezvăluit că guvernul Dăncilă a discutat un memorandum secret privind mutarea ambasadei României în Israel. Într-un stat democratic, LIBERTATEA DE EXPRIMARE ESTE SFÂNTĂ, iar orice fel de intervenție și de presiune asupra mass-media este inacceptabilă și trebuie aspru sancționată!

Nu știu ce fel de nostalgii comuniste are domnul Dragnea și probabil modelele sale de guvernare sunt cele reprezentate de Vladimir Putin sau Recep Erdogan, dar șeful PSD trebuie să înțeleagă că rolul presei nu este acela de a juca după cum îi cântă partidul-stat, ci de a respecta și apăra interesul public. Dar se pare că șeful PSD nu își poate ține în frâu instinctele dictatoriale; să nu uităm că una dintre inovațiile sale legislative este celebra Lege a Defăimării!

Amenințarea lui Liviu Dragnea trebuie sancționată la unison în spațiul public, poate așa se va obișnui cu gândul că presa este, într-adevăr, câinele de pază al democrației și orice fel de tentativă de intimidare a acesteia nu poate fi tolerată!”, a scris deputata PNL  pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.