Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL: În Cluj câștigăm alegerile cu 60%

PNL

Copresedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoara, a declarat, luni, cu ocazia depunerii candidaturii la primarie a lui Emil Boc, ca partidul sau va câstiga detasat alegerile în judetul Cluj si în municipiul Cluj-Napoca.

'E un moment important pentru viata orasului, e o echipa foarte puternica care a condus judetul Cluj în ultimii 12 ani, o echipa care a demonstrat, la noi s-au vazut faptele, mai putin vorbele. (...) Pe judet estimez ca o sa mergem pe un scor de 60%, iar pe municipiu, la consiliul local, 55%; Emil Boc eu spun ca trebuie sa încheie cu 70%', a afirmat Marius Nicoara.

Celalalt copresedinte al PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, a declarat ca nu are emotii în privinta câstigarii alegerilor în judet.

'Ca întotdeauna, aici la Cluj o sa fim prima formatiune câstigatoare în aceste alegeri, pentru ca avem cea mai serioasa oferta de candidati, atât la primarii, cât si la Consiliul Judetean si la consiliile locale. Asa ca nu avem nici un fel de emotie în privinta câstigarii alegerilor', a spus Daniel Buda.

Marius Nicoara si Daniel Buda l-au însotit pe Emil Boc la depunerea dosarului de candidatura pentru un nou mandat de primar la Cluj-Napoca.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.