Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL, în colaps financiar! TAXĂ de participare la Congres. Reacția lui Cristian Bușoi

Cristian-Busoi-2

Liberalii se confruntă cu probleme financiare atât de mari, încât au ajuns să le ceară celor 5.000 de delegați, care vor veni la congresul la care trebuie să își aleagă noul președinte, taxă de participare. Potrivit Antena 3, 10 euro ar trebui să plătească fiecare delegat care va participa Convenția Națională și la Consiliul Național.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, candidatul Cristian Bușoi a admis că aceasta a fost o propunere, însă ea a fost respinsă „imediat”.

„Au fost niște discuții pregătitoare privind organizarea BPN, care au pus pe masă câteva soluții pentru a acoperi costurile Congresului. Într-adevăr, bugetul PNL este grevat de câteva datorii din trecut. Una era aceea ca o parte din costuri să fie acoperite de cei care candidează în conducerea partidului, alta să fie acoperită de filiale și cineva a venit cu ideea după exemplul partidelor europene să existe o contribuție din partea participanților, dar aceasta a fost ideea care s-a respins imediat”, a declarat Cristian Bușoi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.