Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL: Insolvența ar putea reprezenta o soluție pentru TVR

Gheorghe-Ialomitianu

Televiziunea publică va intra în insolvenţă - afirmă preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. El a precizat, săptămâna trecută, că Legea de funcţionare a TVR va fi modificată în procedură de urgenţă, astfel încât instituţia să poată solicita începerea procedurilor.

Până astăzi, Senatul ar fi urmat să pregătească o serie de măsuri legislative în acest sens, mai spune preşedintele Senatului.

Procedura de insolvenţă ar putea reprezenta o soluţie pentru Televiziunea publică, este de părere şi deputatul PNL, Gheorghe Ialomiţianu, membru al Comisiei de buget. În opinia sa, măsura trebuie însoţită de un program de restructurare susţinut financiar de guvern.

Ialomiţianu susţine că propunerea legislativă a senatorului PSD, Georgică Severin, de modificare a legii de funcţionare a Radioului şi Televiziunii publice, nu poate rezolva problemele financiare ale TVR: ”Nu rezolvă problema Societăţii Române de Televiziune pentru că societatea are nevoie de resurse financiare, pentru că are datorii foarte mari. Mai mult încurcă, şi încurcă şi Societatea de Radio, care merge bine, adică funcţionează normal şi nu are probleme financiare. Fac apel la colegii de la PSD să nu stricăm ceea ce merge bine la Societatea Radio”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.