Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL-iștii se DEVOREAZĂ între ei: un lider din partid îi vrea DEMIȘI pe colegii săi dintr-o companie cheie

evz.ro
PNL

Municipiul Deva stă pe un butoi cu pulbere! Dacă în urmă cu puțin timp minerii și-au câștigat prin proteste drepturile salariale, problema căldurii din blocurile din Deva a rămas. Nici în ziua de astăzi locuitorii orașului nu au căldură, chiar dacă iarna nu pare că e pe deplin plecată. Mii de oameni, minori și adulți, își desfășoară activitatea în frig și la temperaturi greu de suportat. Primarul Devei și președintele PNL Deva, Nicolae-Florin Oancea, le solicită demisia de urgență colegilor săi din PNL din conducerea Complexului Energetic Hunedoara, mai exact a directorului Dioane Samuel şi lui Roşu Cristian, administrator special. Edilul îi acuză pe cei doi că au direcționat tot cărbunele extras din Valea Jiului către Termocentrala Paroşeni, lăsând în frig mii de deveni. În cazul în care cei doi nu-și dau demisia, spune primarul, o să apeleze „mai sus”, la forul politic de la PNL București.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

„Dioane Samuel, director general CEH şi Roşu Cristian, administrator special CEH: DEMISIA!

În calitate de Primar al Municipiului Deva şi de preşedinte al Organizaţiei Municipale PNL Deva, cer DEMISIA domnilor Dioane Samuel, director general CEH (membru PNL) şi Roşu Cristian, administrator special CEH (membru PNL) din funcţiile pe care le ocupă în conducerea şi administrarea Complexului Energetic Hunedoara!

Motivele acestei solicitări imperative: INCOMPETENŢĂ în administrarea CEH şi REA-VOINŢĂ în gestionarea necesităţilor cetăţenilor municipiului Deva!

Devenii şi-au plătit TOATE obligaţiile contractuale faţă de Termocentrala Mintia iar cei doi decidenţi ai CEH au luat hotărârea să direcţioneze cărbunele extras din Valea Jiului către Termocentrala Paroşeni, lăsând în frig mii de deveni, precum şi creşe, grădiniţe, şcoli din municipiul Deva.

Guvernul României a plătit toate salariile restante, precum şi toate sporurile pentru minerii din Valea Jiului. Tot cărbunele extras, după ce greva minerilor s-a încheiat, a fost direcţionat de cei doi conducători ai CEH către Termocentrala Paroşeni, în bătaie de joc faţă de mii de deveni, copii de creşă, grădiniţă, elevi, maturi, bătrâni!

Este intolerabilă această situaţie!

Dioane Samuel şi Roşu Cristian: DEMISIA!

Dacă nu vă veţi da demisia, voi cere forurilor statutare ale PNL de la nivel naţional SĂ VĂ DEMITĂ în regim de urgenţă!

Bătaia de joc şi incompetenţa trebuie să ia sfârşit aici!

Lipsa de respect, solidaritate şi empatie pentru cei peste 22 mii de deveni obligaţi să stea în frig, fără nici o vină, îmi întăreşte convingerea că demisia celor doi este cea mai corectă soluţie!

Devenii nu trebuie să mai sufere din cauza incompetenţei voastre!”, a declarat Nicolae-Florin Oancea, primarul municipiului Deva și preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Deva.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.