Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL, la aniversarea Revoluției: PSD - monstrul postcomunist de 40% trebuie să devină un partid de eternă opoziție

revolutie

Liberalul Ovidiu Raețchi a afirmat că Revoluția nu va ajunge la ultimele sale consecințe decât în 2020, prin transformarea FSN-PSD într-un partid de eternă opoziție, captiv pe locurile 2-3 și incapabil să câștige mari orașe precum Bucureștiul.

“Dacă dorim să onorăm sacrificiile din decembrie 1989 și să împlinim în sfârșit programul moral al Revoluției, imperativul anului 2020 ar trebui să fie reducerea PSD la dimensiunile unui partid mic, un partid care nu poate să decidă de unul singur destinul României. Monstrul postcomunist de 40%, moștenitor al naționalismului conspiraționist ceaușist, trebuie sa devină definitiv istorie. Corupția care cangrenează PSD, și care transpare în aceste zile din dosarul mitei generalizate de la Arad, nu poate fi eliminată de la nivelul aparatului birocratic numai prin eforturile DNA, mai ales în condițiile în care PSD pune presiune constant asupra funcționarilor pentru a obține bani murdari.

Citește și: Viorica Dăncilă lovita dur in ziua ei de nastere!

Singura soluție pentru vindecarea României de „socialismul cu față umană” patronat de slujbașii penali ai lui Dragnea este reducerea PSD la mici insulițe locale de supraviețuire politică, până când acest partid atât de toxic, care a periclitat după 2016 destinul european al României, va înțelege că trebuie să se reformeze. Revoluția română nu va ajunge la ultimele sale consecințe decât în 2020, prin transformarea FSN-PSD într-un partid de eternă opoziție, captiv pe locurile 2-3 și incapabil să câștige mari orașe precum Bucureștiul - pe care în mod evident nu este în stare să le administreze”, a scris Ovidiu Raețchi pe contul său de Facebook.

Citește și: Noi norme ale UE se vor aplica in Romania! Ce categorie de romani va beneficia de plati mai ieftine? .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.