Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL nu poate contesta numirea lui Sârbu la Curtea de Conturi

sarbu-ilie-psd

Liderul grupului parlamentar al PNL de la Camera Deputatilor, Eugen Nicolaescu, a declarat, marti, ca liberalii nu pot contesta în acest moment numirea lui Ilie Sârbu la Curtea de Conturi deoarece nu au motive, în conditiile în care niciunul dintre juristii consultati nu a oferit un raspuns pozitiv în acest sens.

'Am cautat si cautam argumente de neconstitutionalitate. Pâna în acest moment, toti juristii pe care i-am consultat nu ne-au dat niciun fel de raspuns pozitiv. În consecinta, în acest moment, nu putem contesta, ca nu avem motive si numai ca sa ne aflam în treaba nu o facem', a explicat Nicolaescu, la finalul sedintei comisiei de unificare a PNL.

Liberalii iau în calcul sa conteste la Curtea Constitutionala numirea lui Ilie Sârbu la Curtea de Conturi, declara, în urma cu trei saptamâni, deputatul PNL Andreea Paul.

'PNL s-a opus nominalizarii lui Ilie Sârbu la Curtea de Conturi. Consideram costisitoare si inutila pentru români politizarea pâna la strangulare a unor institutii-cheie ale statului român, cum este cazul Curtii de Conturi, dar, în paralel, si a Autoritatii de Supraveghere Financiara pentru care s-a votat ieri în plen. Luam în calcul pentru ambele cazuri sesizarea la Curtea Constitutionala si în prezent juristii analizeaza oportunitatea si posibilitatea de succes a unui astfel de demers', afirma Andreea Paul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.