Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL o somează pe Carmen Dan în cazul cetățeanului agresat pentru că l-a persiflat pe Dragnea: `Oamenii au dreptul să strige că regele e gol`

Captura facebook
jjjj

Vicepreședintele Comisiei de Apărare, deputatul PNL Ovidiu Raețchi, a afirmat că speră că ministrul de Interne, Carmen Dan, va comunica cine sunt cei care l-au agresat pe tânărul care l-a sfidat pe Liviu Dragnea, în timpul unui miting la Dumbrăveni, Suceava.

“Eu sper că mâine ministrul de Interne Carmen Dan ne va comunica cine sunt cei care l-au agresat pe cetățeanul din Suceava care a îndrăznit să spună "nimic" în fața fanfaronadei lui Dragnea. Nu a jignit în niciun fel, nu a fost agresiv, omul pur și simplu a răspuns unei intrebari pe care oratorul si-a asumat-o. Și tot mâine sunt convins că ministrul Carmen Dan ne va comunica amenzile aplicate cerberilor pesediști care nu aveau niciun drept să facă pe jandarmii.

Voi face, desigur, și un demers oficial în acest sens, fiind dispus să cer chiar și audierea ministrului în Comisia de Apărare. În țara asta, totuși, oamenii au dreptul să spună "nimic" și au dreptul să strige că regele e gol”, a scris Ovidiu Raețchi pe contul său de Facebook.

În timpul unui discurs în care Liviu Dragnea a lansat noi atacuri la adresa președintelui Klaus Iohannis și a partidelor din Opoziție, liderul PSD a vrut să le vorbească participanților și despre programul de guvernare.

Liviu Dragnea: Gândiți-vă... zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?

Participant la miting: Nimic!

Liviu Dragnea: Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.