Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL pare că a epuizat resursa internă. La Brăila propune un fost PRM-ist, un bătăuș și un apropiat al clanurilor locale

debraila.ro
Vasile Varga

Lucrurile sunt relatate cu multe detalii de presa locală. Liberalii vechi au fost trași pe linie moartă și pe locurile fruntașe, eligibile, au fost puși oameni de o calitate îndoielnică. Ar fi vorba de un fost membru al PRM, de un bătăuș și un om apropiat al clanurilor locale pe pozițiile fruntașe. Își face loc cu chiu cu vai și fostul șef al filialei care a pierdut cu brio la alegerile pentru Primăria Brăila.

Vezi și: Dragoş Anastasiu, profeție sumbră: 'Cred că ne vom îneca în atâţia bani europeni, pentru că nu ştim ce să facem cu ei şi nu vom absorbi nimic'

Astfel, potrivit publicației debraila.ro, pe pozițiile eligibile, propunerile sunt următoarele:

Senat

Locul I – Alexandru Bucalau, consilier judetean ales si presedinte al organizatiei PNL Ianca

Locul II – Alexandru Danaila, consilier judetean ales si fost presedinte al filialei

Camera Deputatilor

Locul I – Alexandru Popa, consilier judetean ales

Locul II – Vasile Varga, deputat

Locul III – Antoaneta Ionita, deputat

Locul IV – Florin Cirligea, consilier judetean ales,

mai precis:

”Locul 1 Senat: Alexandru Bucălău, 33 de ani, proaspăt ales consilier județean din partea PNL Brăila, notar în Ianca.

Locul 1 Camera Deputaților: Alexandru Popa, 30 de ani, și el proaspăt ales consilier județean PNL Brăila, fiul primarului din comuna Cireșu (tot PNL).

Locul 2 Camera Deputaților: Vasile Varga, actualmente deputat PNL Brăila, notar și vechi sforar în politica brăileană.”, susțin cei de la faramogul.ro

Alexandru Bucălău a plecat în 2012 de la PNL la PRM Brăila, unde a candidat fără succes pentru un post de consilier local din partea partidului condus la acea vreme de Corneliu Vadim Tudor.

În 2012, tânărul Alexandru Bucălău se arăta încântat de personalitatea lui CV Tudor și afirma public că PRM este “un partid vertical”, de toată isprava.

Publicația Podul a scris recent despre Alexandru Bucălău după ce o poză de campanie cu acesta s-a viralizat pe Facebook.

“Am ales PRM deoarece este un partid vertical, un partid cu tradiție din ’90-’91, este unul dintre cele mai vechi partide de după Revoluție, nu a făcut niciun fel de fuziune, niciun fel de alianță, nu a participat la jaful național, nu a fost la guvernare. Este un partid cu coloană vertebrală”, spunea Alexandru Bucălău, în 2012, la TV Brăila.

Alexandru Bucălău, în campania pentru alegerile locale din septembrie 2020.

În respectiva fotografie, Alexandru Bucălău apare rotofei, “bucălat” și îmbufnat, stârnind hazul internauților.

Iar astăzi, PNL Brăila, care se vede treaba l-a reevaluat între timp pe Alexandru Bucălău, l-a pus pe prima poziție la Senat pe cel care a fugit la PRM-ul lui Vadim Tudor, sperând astfel că va ajunge consilier local pe filiera PRM.

Probleme ar fi și în cazul celui pus pe Locul I la Camera Deputaților. Alexandru Popa ar fi fost implicat în mai multe scandaluri publice soldate cu bătăi, cu bâte pe spinare și pumni în gură, susțin jurnalistii de la faramogul.ro

”Alexandru Popa (primul din stânga în poza de mai jos) este fiul primarului PNL Radu Popa, din comuna Cireșu, județul Brăila.

Presa a relatat de mai multe ori despre bătăile pe care actualul candidat PNL Brăila le-ar fi aplicat unor cetățeni din Făurei și din comuna Largu.” susține sursa citata.

Alexandru Popa (stânga), Vasile Varga (în centru) și Alexandru Bucălău sunt cei trei candidați cu șanse să obțină un mandat de parlamentar din partea PNL Brăila, la alegerile programate pentru 6 decembrie 2020.

Sursa foto: debraila.ro

Locul 2 la Camera Deputaților din partea PNL Brăila este veșnicul sforar Vasile Varga, cel care a tot fost acuzat de “pesedism”. De altfel, nu puțini sunt cei care bănuiesc că în spatele nominalizărilor lui Alexandru Bucălău și Alexandru Popa s-ar afla însuși Vasile Varga, care i-a păcălit încă o dată pe primarii PNL din județ să îi valideze pe cei doi tineri pentru primele poziții pe liste, iar el să se ascundă în spatele acestora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.