Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL pregateste o lovitura decisiva pentru TRASEISTI

pericol

Toti cei care au ales sa treaca de la un partid la altul in timpul mercato-ului organizat de vicepremierul Liviu Dragnea inainte de alegerile prezidentiale prin "celebra" OUG 55/2014 prin care s-a dat liber la traseism politic in randul alesilor locali sunt in mare pericol.

PNL a depus la Senat la Comisia Juridica acolo unde se dezbate Legea de aprobare a OUG-ului un amendament prin care sa se inlature toate efectele ordonantei de urgenta - adica toti cei plecati sa fie fortati sa se reintoarca in partidele de unde au plecat.

"In cazul in care Legea de aprobare a Ordonantei 55 va fi respinsa atunci noi am venit cu un articol 2 in care spunem clar ca toate efectele provocate de aceasta ordonanta Dragnea sa fie inlaturate - practic sa se revina la situatia anteriora", a spus senatorul PNL Catalin Boboc, presedintele Comisiei Juridice a Senatului si cel care a depus amendamentul.

OUG 55 a prevazut o perioada de 45 de zile in care Legea alesilor locali au fost suspendata si s-a dat liber la traseism politic.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.