Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL, provocare pentru disidenții din PSD: VOTAȚI moțiunea pentru demiterea lui Carmen Dan!

pnl.ro
pnl sigla

Deputatul liberal Ovidiu Raețchi cere nemulțumiților din PSD să voteze moțiunea simplă privind demiterea lui Carmen Dan de la ministerul de Interne. În caz contrar, spune președintele Comisiei de Apărare din PNL, disidența nu e reală, ci asistăm doar la niște exerciții de PR ale unor lideri PSD:

"Azi, la dezbaterea moțiunii simple prin care PNL cere demisia ministrului Carmen Dan și mâine, la votul acesteia, vom vedea cât de curajoasa și de reală e disidența din PSD. Teoretic, există parlamentari PSD care pretind că dezaprobă acțiunile actualei conduceri, din care face parte și Carmen Dan, poate cel mai loial colaborator al lui Liviu Dragnea și e momentul ca acestia să demonstreze că nu se răzvrătesc doar “pe surse” sau în conversații pe WhatsApp. Îi invit pe toți deputații PSD care și-au exprimat nemulțumirea față de Carmen Dan și Liviu Dragnea să facă un gest concret și să voteze moțiunea simplă „Bastoanele PSD peste obrazul democrației românești”.

O provoc și pe doamna Firea să se alăture acestui demers și să îi roage pe colegii săi, mai ales pe parlamentarii PSD de București si Ilfov să voteze moțiunea simplă împotriva ministrului Dan. În caz contrar, toate episoadele de revoltă din interiorul PSD rămân doar simple exerciții de PR ale unor lideri care căutau puțină publicitate și care, altfel, aprobă intervenția cu bastoane și gaze lacrimogene împotriva protestatarilor pașnici de pe 10 august", a scris Ovidiu Raețchi pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.