Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL raspunde atacului lui Ponta: Daca nu sesizeaza autoritatile, favorizeaza infractorul

alina gorghiu

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a raspuns miercuri atacului lansat de premierul Victor Ponta care ii acuza pe liberali ca lupta pentru interesele unei companii austriece din industira lemnului. Aceasta il indeamna pe Ponta sa sesizeze autoritatile daca nu minte, altfel poate fi acuzat de favorizarea infractorului.

"Înțeleg că dl Ponta face declarații iresponsabile și susține că PNL a făcut lobby în favoarea unei companii. Îl invit să facă sesizări la organele competente dacă nu minte, în caz contrar, voi fi nevoită să-l acuz că favorizează infractori", a scris Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Ponta, acuzatii grave la adresa liberalilor. Ce l-au informat serviciile

In plus, ea a mai precizat ca ideea premierului de a nu mai exporta lemn neprelucrat apartine fostului ministru liberal Lucia Varga.

"Altfel, limitarea exporturilor de materie primă și înlocuirea acesteia cu produsul finit - mobila - a fost ideea colegei noastre, Lucia Varga. Victor Ponta își însușește din nou o inițiativă de-a noastră. E foarte bine! Măcar să pună în aplicare inițiativele noastre bune! Țara ar avea de câștigat, nu doar colegii de partid ai domniei sale, implicați în retrocedările de păduri și mafia despăduririlor.

După cum se știe, din dragoste pentru pădurile țării, unii colegi din PSD de-ai dlui Ponta sunt cercetați penal, iar alții se afla acum dupa gratii, în dosare legate de mafia retrocedărilor de păduri", a conchis Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.