Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL se urcă pe valul diaspora - Ludovic Orban anunță că liberalii participă la mitingul din 10 august

Inquam Photos/ Octav Ganea
orban busoi

Decizie de ultimă oră în PNL.

PNL a fi decis să participe la mitingul diaspora din 10 august. Totul după ce mai mulți lideri PNL i-ar fi cerut lui Ludovic Orban să participe la mitingul organizat  de românii plecați în străinătate.

Numărul de români așteptați în Piața Victoriei din București în 10 august se ridică la 1.000.000, conform autorizației cerute de organizatorii mitingului.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat luni că a încurajat membrii şi simpatizanţii PNL să participe la mitingul de pe 10 august al Diasporei și că speră ca evenimentul să fie unul de amploare, precizând că el nu a luat încă decizia dacă va participa sau nu.

"Am încurajat prezenţa oricărui membru al PNL, în special din Diaspora, care este prezent în Bucureşti. De asemenea, şi colegii mei care vor să participe, simpatizanţii PNL. Fiind vorba de un miting anti-PSD am încurajat membrii şi simpatizanţii PNL să participe la acest miting. Nu vom face o mobilizare, dar pot să vă spun că există dorinţa foarte multor membri de a participa la acest eveniment. Sper noi să fie un eveniment de amploare, care să arate cu adevărat voinţa românilor care, cei mai mulţi dintre ei, au fost obligaţi să plece din România de guvernările PSD", a afirmat Ludovic Orban în Parlament.

Liderul PNL susţine că încă nu s-a hotărât dacă va participa la miting.

"Voi lua o decizie în această privinţă", a adăugat Orban.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a aprobat pe 23 iulie mitingul Diasporei de pe data de 10 august, la care organizatorii au anunţat prezenţa a unui milion de persoane. Traficul va fi restricţionat pe mai multe străzi din jurul Pieţei Victoriei din Capitală.

Citește și: VIDEO Primarul Timișoarei, subiect de PARODIE VIRALĂ pe Facebook: Ludovic Orban, viceprimarul și city-managerulu Timișoarei, pe post de marionete în teren .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.