Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL Sector 5: 'Daniel Florea minte în privința bugetului Sectorului 5'

facebook.com
daniel florea

Reprezentanții PNL București l-au acuzat pe Daniel Florea, primarul Sectorului 5, că minte atunci când spune că Sectorul 5 are cel mai mare buget din istoria sa, cu 53% superior celui din 2018, precizând că acesta e „expert în organizare de circ și abuzuri”.

„Asistăm din nou la declarațiile mincinoase ale primarului #ZERO, Daniel Florea. Expert în organizarea de circ și abuzuri, acesta minte din nou, cu nerușinare, cetățenii Sectorului nostru. Ultima minciună vehiculată de închipuitul edil vizează bugetul-record al Sectorului 5 pe 2019. Este adevărat că veniturile planificate pentru acest an sunt cele mai mari, din păcate, însă, ele au drept sursă și cel mai mare grad de îndatorare a sectorului. Sigur, și slugārnicia față de Liviu Dragnea înseamnă multe promisiuni privind bani de la Guvern, însă exercițiile bugetare ale ultimilor 3 ani dovedesc doar neputință și ignoranță”, au transmis reprezentanții PNL București, printr-un comunicat de presă, remis duminică redacției STIRIPESURSE.RO.

Citește și: Dezamăgire totală pentru Rareș Bogdan! Anunț important privitor la emisiunea sa

Liberalii de organizația din Capitală mai spun că Daniel Florea nu a atras nicio investiție din 2016 până în prezent și că a refuzat banii de la Primării Capitalei, nefiind capabil să depună documentația necesară pentru a obține finanțarea destinată anvelopării termice în Sectorul 5.

„Primarul #ZERO este absolut incapabil sa faca vreo investiție: din 2016 și până azi, acesta nu a reușit nicio anvelopare termică a blocurilor, nu a realizat sau reabilitat niciun parc din sector, nu a reamenajat nicio parcare existentă, nu a construit sau modernizat vreo școală sau grădiniță, nu a reusit sa reabiliteze scoala arsa acum un an. Mai mult, acesta a refuzat banii Primariei Capitalei, fiind incapabil să depună documentațiile necesare pentru obținerea de finanțare destinată anvelopării termice. Poate nu întâmplător, judecând recentele scandaluri de presă: o firmă de apartament, cu un singur angajat, și cu activitate de videochat, a câștigat contractul pentru anveloparea termică a blocurilor, pe banii Sectorului, și nu ai Primăriei Capitalei.

Citește și: VIDEO. Reacție uluitoare a lui Mircea Badea, după ce a fost făcut KO! A vrut să se bată din nou

După cum am mai atras atenția, dincolo de revolta noastră, a liberalilor din Sectorul 5, primarul #ZERO se va confrunta cu cea a locuitorilor sătui de a fi sfidați și batjocorți la ei acasă de acest accident al administrației. Iar consilierii locali și generali ai Partidului Național Liberal nu vor cauționa incompetența și reaua credință a lui Daniel Florea”, a conchis sursa citată.

Reacția PNL București vine după ce reprezentanții primăriilor Sectoarelor 4 și 5 au transmis că sunt mulțumiți de bugetul care le-a fost alocat, prin proiectul de buget pentru 2019, în contextul în care edilul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că PMB primește cu 25% mai puțin, adică 180 milioane de euro.

„Sectorul 5 are cel mai mare buget din istoria sa, cu 53% superior celui din 2018. Anul trecut a continuat neplacuta tradiție a anilor 2016 si 2017 în care niciun proiect al Sectorului 5 nu a avut susținerea concretă nici a primarului general Gabriela Firea și nici a consiliului general- motivul real al excluderii celor 4 consilieri generali nu este nicidecum lupta politica, ci a faptului că au propus și au votat ca banii cuveniți, conform legii, sectorului 5 (care facuse și solicitarea către CGMB, având în vedere că unitățile de învățământ sunt în proces de reabilitare, valoarea reparațiilor fiind de 180 milioane lei), să fie altfel repartizați; rezultatul: hotărâre CGMB de alocare a 0 lei către Sectorul 5- am atacat decizia în contencios administrativ”, au transmis, într-un comunicat de presă, reprezentanții Primăriei Sectorului 5, condusă de Daniel Florea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.