Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL Sector 5 lansează o linie telefonică de urgență în cadrul campaniei sale antidrog

M. C.
playtech.ro
depresie

PNL Sector 5 trece la faza următoare a campaniei antidrog deschisă în cartierele din București cu deschiderea unei linii telefonice de urgență.

Toți adulții și tinerii care au nevoie de ajutor în legătură cu situații legate de consumul sau abuzul de substanțe interzise pot suna la call center-ul unde vor primi informații despre cum să ia legătura cu consilieri în materie de adicție și sănătate mentală.

„Am vorbit mult cu oamenii pe stradă. Ne-am întâlnit cu zeci de părinți îngrijorați și cu copii care nu știu unde să mai ceară ajutor. Facem o serie de conferințe, unde într-un cadru deschis și sigur, le asigurăm părinților un mediu unde să pună întrebări și să primească sfaturi practice pentru problemele de care se lovesc. Mergem către comunitate, să încercăm să găsim împreună soluții pentru problemele cu care ne confruntăm”, a declarat președintele PNL Sector 5, Dan Meran.

Campania antidrog lansată de PNL Sector 5 mai cuprinde conferințe și întâlniri-dezbateri unde sunt invitați specialiști în adicție, medici, experți din organizații neguvernamentale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.