Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL, ședință IMPORTANTĂ după discuțiile MARATON de la Palatul Cotroceni

Instagram
sedinta PNL Orban Rares Gorghiu

Conducerea lărgită a PNL se va întâlni marți, de la ora 19.00, pentru a stabili strategia partidului în contextul în care în circuitul parlamentar se află măsura Guvernului de instituire a Stării de Alertă și a interdicțiilor pentru cetățeni,  având în vedere, bineînțeles, discuțiile cu șeful statului, de la Palatul Cotroceni, au precizat surse politice pentu ȘTIRIPESURSE.RO.

Executivul Orban a adoptat, ieri, Hotărârea de Guvern privind Starea de Alertă. Actul normantiv a fost trimis în Parlament pentru a fi votat, însă parlamentarii pot  încuviinţa măsura adoptată de Guvern integral sau cu modificări.

Important de precizat este și faptul că măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19 vor fi prezentate de premier și membri ai Guvernului în ședința conducerii PNL imediat după ședința de la Palatul Cotroceni.

Citește și: Extinde Parlamentul mandatul aleșilor locali de la 4 la 5 ani?

Vă reamintim că preşedintele Klaus Iohannis va avea, marţi, la Palatul Cotroceni, două şedinţe cu membri ai Guvernului pe tema măsurilor de gestionare a epidemiei de COVID-19.

La şedinţa de la ora 14,00, vor participa prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, şi ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode.

Iar la şedinţa de la ora 15,00, tot pe tema măsurilor de gestionare a epidemiei de COVID-19, vor participa premierul Ludovic Orban, viceprim-ministrul Raluca Turcan, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

De altfel, birourile Permanente ale Camerei Deputaților și Senatului se vor reuni, marți, de la ora 13.00, pentru a stabili ședința de plen reunit de încuviințare a măsurii Guvernului de instituire a stării de alertă și a interdicțiilor pentru populație.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Klaus Iohannis bagă Guvernul în ședință de CRIZĂ pe tema coronavirus

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.